Ekskluzivni intervju

Kadrovi koji nisu za maloljetne – na najboljem putu za domaći hit ljeta!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Davor Garić otkriva kako je to bilo snimati vruće scene s Nives Celzijus.

'Opa, romantika' ime je prvog singla televizijskog novinara Nove TV Davora Garića koji se odlučio okušati u glazbenim vodama. Nakon dugogodišnjeg iskustva u praćenja estrade iza kamere, ovoga puta nalazi se ispred kamere, a kao prava zvijezda osmislio je i glazbeni nadimak - Garinho.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Velika pomoć u stvaranju novog ljetnog hita bila mu je i njegova dugogodišnja prijateljica Nives Celzijus. Prije samo nekoliko tjedana izašao je novi hit Nives Celzijus 'Karanfili' u kojemu je ulogu imao i sam Davor, pa je tako, 'vrativši mu uslugu', Nives dala sve od sebe u njegovom prvijencu. Aleksandar Kačurov autor je glazbe, glazbeni producent i aranžer je Mauro Enass, a tekst potpisuje sam Davor Garić.

Pogledajte ovo uživo - nećete požaliti!

'Ideja o snimanju singla došla je sasvim spontano budući da sam okružen ljudima iz glazbenog svijeta i poslovno i privatno. Tako smo jednog dana u ležernom razgovoru s autorom glazbe došli na ideju da moramo snimiti singl koji će unijeti malo živosti na domaću glazbenu scenu. To smo i učinili. Kada je moja draga prijateljica Nives Celzijus pristala sudjelovati u ovom zaista zaraznom singlu, znali smo da imamo hit!', objasnio je Davor.

Budući da već dugo sudjeluju na poslovnom planu, Nives je odmah pristala pomoći Davoru u ostvarenju njegova sna.

'S Nives surađujem već nekoliko godina pa sam u potpunosti upoznat s njezinim izrazito profesionalnim pristupom poslu. Usudio bi se reći da je Nives jedna od najprofesionalnijih domaćih estradnih ličnosti. Inače smo i prijatelji tako da je snimanje pjesme i spota proteklo opušteno i zabavno', rekao je Garić.

Video je pun seksi scena, ali su se Davor i Nives u njima odlično snašli.

'Samo par sati nakon premijere spota dobio sam nevjerojatno puno komentara da je spot zaista ''hot'', ali mislim da je u potpunosti u skladu sa svjetskim trendovima. Čak mislim da smo previše nevini u odnosu na neke spotove svjetskih glazbenika. Ipak, ljeto je, bazen, sunce, ljubav ...mislim da je svaki komentar suvišan!', objasnio je poznati novinar.

No, iako svi hvale njegov novi hit, ne planira novinarsku karijeru zamijeniti glazbenom.

'Novinarstvo i televizija su moja velika ljubav, a glazba zabava. Baš poput glume, modelinga, ali i uloge voditelja ...sve su to moje velike strasti bez kojih ne bi mogao', priznaje.

Kada bi imao priliku snimati duet s još nekom zvijezdom, Davor ima svoje skrivene želje.

'Vjerovali ili ne, već sam dobio ponude za duete na sljedećem singlu koji pripremamo za jesen. Brojni su domaći glazbenici, ali i oni iz regije s kojima bi volio snimiti duet, a jedan takav obećavam i za jesen. Već sam u pregovorima s jednom poznatom pjevačicom, a o detaljima uskoro. Za sada, uživajmo u Opa, romantika!', poručuje Davor.

Tridesetrogodišnji Garinho desetu je godišnjicu u showbizz svijetu odlučio obilježiti objavljivanjem pjesme s Nives Celzijus koja će zasigurno ovo ljeto učiniti još toplijim.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene