pokazao što zna

Mrle iz Leta 3 napravio je show na otvaranju Eurosonga, a zatim je u Liverpoolu zabavio i slučajne prolaznike!

Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle Sanjin Strukić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle - 2 Damir Martinović Mrle - 3 Damir Martinović Mrle - 1 Damir Martinović Mrle - 2 Damir Martinović Mrle - 3 Damir Martinović Mrle - 4 Damir Martinović Mrle - 5 Damir Martinović Mrle - 6 Damir Martinović Mrle - 7 +19 Damir Martinović Mrle - 8 Galerija

Damir Martinović Mrle iz grupe Let 3 na tirkiznom tepihu Eurosonga pokazao je koliko je fleksibilan, pa je odradio i tjelovježbu nasred ulice u Liverpoolu.

Dečki iz grupe Let 3 glavna su atrakcija na ovogodišnjem Eurosongu, kako zbog osebujnih kostima, tako i zbog svojeg ponašanja.

Pogledaj i ovo Petra Mede - 1 uskoro počinje glazbeni spektakl Tko su voditelji ovogodišnjeg Eurosonga? Na male ekrane vraća se poznato eurovizijsko lice, a s njom u tandemu bit će i holivudska zvijezda!

Posebno se ističe Damir Martinović Mrle nakon svečane ceremonije otvaranja Eurosonga, a takozvanom tirkiznom tepihu pokazao svoju gipkost, ali i puno više od toga. Mrle je u bijeloj baletnoj haljinici, koju je nosio ispod plašta s motivima hrvatske zastave, skakutao tepihom, pritom podižući noge visoko u zrak, a ove zanimljive prizore možete pogledati u galeriji.

Zatim je pokazao i čemu duguje svoju fleksibilnost tako što je nasred ulice u Liverpoolu izveo nekoliko tjelovježbi i zabavio slučajne prolaznik. I za je ovu prigodu odabrao upečatljiv outfit s cvjetnim hlačama i nezaobilaznom vojničkom kapom s napisom "ŠČ".

S grupom se zatim uputio na još jednu probu uoči njihova nastupa u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, u utorak 9. svibnja.

Našim predstavnicima Letu 3 i pjesmi "Mama ŠČ!" kladionice zasad prognoziraju 67 posto šanse za prolazak u finale i trenutno su na 9. mjestu, a 10 ih prolazi dalje.

Druga polufinalna večer Eurosonga održat će se u četvrtak 11. svibnja, dok je veliko finale zakazao za subotu 13. svibnja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princ Harry Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princ Harry +25 Princ Harry Zanimljivosti Blizak prijatelj Meghan i Harryja objavio fotku Archieja i posebne osobe pa sve naljutio: "Ovo je podmuklo"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 3 +28 Irena Pecotić Celebrity Bivša Pecina žena izbacila duge gole noge u prvi plan, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je prelijepa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene