Evo što je sve obrisao

Novi ministar gospodarstva napravio je čistku na svom Instagramu, ovakve golišave fotke više nećete vidjeti!

Damir Habijan - 19 Damir Habijan - 19 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Habijan - 22 Damir Habijan - 21 Damir Habijan - 18 Damir Habijan - 17 Damir Habijan - 9 Damir Habijan - 6 Damir Habijan - 4 Damir Habijan - 7 Damir Habijan - 8 Damir Habijan - 9 +22 Damir Habijan - 11 Galerija

Damir Habijan ovih je dana izabran za novog ministra gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske, a da ozbiljnost svog novog radnog mjesta potvrdi poradio je na svojim društvenim mrežama.

Damir Habijan izabran je za novog ministra gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske, a ono što se brzo proširilo medijima je izgled njegova profila na Instagramu.

Novi ministar nije oženjen, aktivan je na društvenim mrežama, voli sport i fotografiranje, a tome su dokaz i njegove društvene mreže na kojima često objavljuje.

Voli planinariti i baviti se crossfitom, a fotografije koje oduzimaju dah, što zbog krajolika u koji odlazi, a što zbog njegovih isklesanih mišića, prava su atrakcija.

No, u kratkom roku neke od golišavih fotografija je obrisao.

Fotografije koje je dijelio, a kojih na njegovom profilu više nema, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Habijan (@damirhabijan)

Podsjetimo, jučer je viđen na zagrebačkoj špici sa zasad nepoznatom brinetom, a na sebe su odmah privukli znatiželjne poglede.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Danica Šuput i Bloom - 2 Danica Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput - 1 +32 Maja Šuput Celebrity Pogledajte zašto se mali Bloom narugao Maji Šuput, njegova reakcija je urnebesna: ''Kako se mama smije?''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Knez Rukavina - 4 Daria Knez Rukavina - 3 Daria Knez Rukavina - 1 serija Boomerang - 13 +19 serija Boomerang - 14 Nekad i sad Bila je zvijezda domaćih humorističnih serija, a evo zašto je nestala s malih ekrana: "Željela sam se malo odmaknuti od svega..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene