I njegovo srce je zauzeto!

Naš zgodni političar skinuo majicu pa pokazao brutalne mišiće, ali i detalj koji inače vješto krije ispod odijela: "Savršeno tijelo!"

Damir Habijan Damir Habijan Damir Habijan/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Habijan Damir Habijan - 9 Damir Habijan - 4 Damir Habijan - 5 Damir Habijan - 2 Damir Habijan - 3 Damir Habijan - 12 Damir Habijan - 10 Damir Habijan - 11 Damir Habijan - 8 +5 Damir Habijan - 7 Galerija

Damir Habijan objavio je na Instagramu fotografije s vrha Biokova i izmamio uzdahe svojih obožavateljica rijetko viđenim prizorima.

Političar i HDZ-ov zastupnik Damir Habijan na svom je profilu na Instagramu objavio fotografije s uspona na najviši vrh Biokova, Sveti Jure i to one na kojima pozira u izdanju koje se posebno svidjelo njegovim pratiteljicama.

41-godišnji Damir na vrhu je pozirao bez majice i pritom pokazao isklesano i mišićavo tijelo, ali i tetovaže kojima ga je ukrasio, a koje inače krije ispod odijela u kojima smo ga navikli vidjeti.

"Rekao sam da to mora biti nešto što je meni bitno. Kao mali, ali još uvijek, fasciniran sam poviješću, pogotovo rimskom. Cijeli sleeve je posvećen njima", otkrio je nedavno za Novu TV.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Damir Habijan (@damirhabijan)


Čini se kako je Damir ponosan na svoju formu jer na njegovu profilu na popularnoj društvenoj mreži ima više fotografija na kojima pozira razgolićen i vidi se kako je veliki ljubitelj aktivnog načina života i sporta.

"Savršeno tijelo", "Maneken", "Wow", "Pravi frajer", "Zgodan i pametan", samo su neki od komplimenata s njegova profila na Instagramu koje je dobio. 

No nažalost njegovih obožavateljica sretno je zaljubljen što je priznao pred kamerama Dnevnika Nove TV.

"Definitivno sam sretno zaljubljen. Mislim da je u današnje vrijeme to jako bitno. Teško je naći osobu s kojom možeš proći dobre i loše trenutke. Ako si javna osoba, nije to baš jednostavno. To nekad zna biti teško. Ali ti trenuci kad si s osobom s kojom jesi su apsolutno sve", izjavio je Damir za Novu TV.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Cassidy - 8 Kate Cassidy - 7 Kate Cassidy - 6 Kate Cassidy - 4 +27 Kate Cassidy - 2 Celebrity Djevojka popularnog pjevača žurila se u izlazak s prijateljicama, a bujni dekolte pokazao je više no što je očekivala!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Pogledajte luksuz u kojem Maja Šuput uživa i to na našoj obali, pohvalila se kako gušta s Bloomom i Nenadom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene