uvijek pali

Dame u ljetnim haljinama: Domaće zvijezde koje su seksi i obučene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkriveni bikiniji i golišave fotke privlače pažnju, no domaće zvijezde još su nam draže kada zablistaju poput pravih dama.

Djevojke u ljetnim haljinama volim... stihovi su to pjesme koja se uvijek iznova rado sluša svako ljeto. Iako smo i od domaćih zvijezda nekako i navikli u zadnje vrijeme gledati golišave u otkrivajućim fotkama s društvenih mreža, domaća poznata lica seksi su i kada su obučene. Njihove obožavateljice vole pogledati što nose, pa često isti 'look' i kopiraju.

Pogledaj i ovo showbuzz Prava humanitarka FOTO Ovako Maja Šuput apelira na pomoć!

Alternativna modeling scena u Hrvatskoj: Upoznajte sasvim netipične modele

Mnoge od njih složit će se kako je elegantna haljina savršen ljetni odabir – i ne samo za crveni tepih. Izgleda da tako razmišlja i pjevačica Severina Vučković kojoj haljine domaćeg modnog brenda stoje kao salivene. Dizajnerica Aleksandra Dojčinović zna kako naglasiti najbolje na ženskom tijelu, u što se iz prve ruke i sam uvjerio slavni modni bloger Bryanboy koji je posjetio Ultra Europe festival u Splitu. Stoga nije ni iznenađujuće kako je Seve zaštitno lice Cruise kolekcije koja je predstavljena na nedavnom Fashion.hr-u.

Severina je zvijezda nove, ljetne, retro priče LEI LOU by Alex DojčinovićFoto: Jelena Balic photographyLocation: Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Posted by Severina Vučković on Friday, July 17, 2015

No nije ona jedina. Svoj seksepil u ljetnim haljinama sjajno nosi i pjevačica Nina Badrić. Ona ionako nije pobornik golišavih fotki, no zato je zaljubljenica u dobre modne komade kojima naglašava svoje obline. Sjajno joj stoje haljine Matije Vuice.

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

Jedan dan, puno stila: Tko se bolje nosi – Zagrepčanke ili Beograđanke?

Ljetne haljine voli i skijašica Janica Kostelić. Nedavno je oduševila u crvenoj čipkanoj haljini na svadbi najboljeg prijatelja. Iako je bila prekrivena, to je u isto vrijeme bilo i njezino najseksi izdanje koje je za nju napravila isto tako Matija Vuica.

Seksepil u elegantnim haljina voli naglašavati i pjevačica Danijela Martinović koja je nedavno na Splitskom festivalu oduševila u bijeloj haljini splitskog studija Arileo. Bijela haljina bila je sjajan odabir za vrckavu pjevačicu. 

Moj najdraži modni dvojac Arileo

Posted by Danijela Martinovic on Tuesday, July 14, 2015

Slične je građe i Jelena Rozga. Vitko tijelo i seksi noge često naglašava u kratkim haljinama. Iako najviše nosi minice na nastupima, u dugom izdanju prava je fatalna plavuša. Za svaki dan pak najradije bira lepršave hajine cvjetnog uzorka.

Splite moj, danas je tvoj dan! Split u <3

Posted by Jelena Rozga on Thursday, May 7, 2015

Iako je Nives Celzijus više gola nego obučena, moramo priznati kako joj i najjednostavnija haljina laska. Naglašena je njezina bujna figura, a u isto vrijeme ne otkriva previše. Njezin su najdraži odabir haljine dizajnera Ivice Skoke.

 

Slično je i s Majom Šuput. Nju smo već navikli gledati u bikiniju, no nekad nas i ugodno iznenadi u pravoj haljini prigodnoj za ljeto - bijelo i čipka prava su kombinacija. Maja voli glamur i modu, pa se veselimo vidjeti je u nekom novom izdanju u novoj sezoni popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' koji počinje na jesen samo na Novoj  TV.

 

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Seksipil samo raste u sjajnoj haljini, a ponekad je lijepo nešto ostaviti mašti na volju - s tim će se složiti mnogi muškarci.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene