Pobjednica Eurosonga

Bradata pjevačica bila u vezi s jednim srpskim pjevačem!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Niti jedan pobjednik Eurosonga nije dobio toliko pažnje kao Conchita Wurst. Navodno je bio i u vezi s jednim srpskim pjevačem...

Prije nego li je postao Conchita Wurst bio je Tomas Neuwirth. Srpski Alo.rs piše kao je pradati pjevač koji se oblači u ženu dugo živio u Beču, a bio je u vezi s jednim srpskim pjevačem. Sve je to otkrio prijatelj austrijskog pjevača koji je odnio pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu.

Pogledaj i ovo showbuzz Druga osoba Šokirala kao bradata pobjednica Eurosonga, a danas izgleda sasvim drugačije: Ma je li ovo moguće?

Ovo je dečko pobjednice Eurosonga!

'Poznajem Conchitu još iz vremena dok je bila Tomas. Tada je odlazila u srpske klubove i otkidala na narodnjake. Tada se povezala s jednim srpskim pjevačem koji često gostuje u Austriji. Nemojte me tjerati da mu spominjem ime, jer je danas sretnno oženjen. Ona je dolazila na sve njegove nastupe i preko menadžera je uspjela doći do njega. Od tada su viđani zajedno svaki put kada je on dolazio u Beč i zajedno su odlazili kad on završi nastup', ispričao je njezin poznanik Danijel Đurić.

Bradata pjevačica bila je zaljubljena  preko ušiju, no njih dvoje su brzo i raskinuli jer nije htio ugroziti svoju karijeru.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene