Samo strogo!

Supruga slavnom nogometašu odredila niz zabrana kojih se mora pridržavati dok nje nema

Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Galerija

Coleen Rooney prije puta u Liverpool suprugu Wayneu Rooneyju dala je jasne upute ponašanja i pravila kojih se mora pridržavati dok nje nema.

Supruzi britanskog nogometaša Waynea Roonneyja, 33-godišnjoj Coleen rodni Liverpool navodno toliko nedostaje da je tamo odlučila provesti cijelo ljeto, dok će Wayne ostati u Americi zbog obveza koje ima prema nogometnom klubu iz Washingtona D.C. Unitedu.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney Sve zbog jednog detalja Žena nestašnog nogometaša pozirala u vili od 20 milijuna funti, pa je optužili da se zaigrala s fotošopom

Coleen ovu odluku nije bilo lako donijeti s obzirom na to da joj je ranije ove godine brak s Rooneyjem visio o niti, nakon što je viđen kako pije s konobaricom imena Vicki Rosiek u kasnim noćnim satima, samo nekoliko tjedana kasnije nakon što je bio uhićen u pijanom stanju u vašingtonskoj zračnoj luci.

To nije bio prvi takav incident jer je bivši Evertonov napadač bio uhićen i 2017. godine dok je vozio automobil prijateljice Laure Simpson iznad ograničenja.

Zbog svega navedenog Coleen je suprugu navodno ostavila niz uputa ali i zabrana kojih se mora pridržavati dok nje nema. Primjerice, ne smije partijati i konzumirati alkohol, a uz to će je morati zvati svakog dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

"Wayne se neće pridružiti svojoj obitelji u Liveroolu ovog ljeta zbog obveza vezanih za nogomet, ali Coleen mu je rekla kako za njega u tom periodu nema zabava ni alkohola, a provjeravat će ga svakog dana. Ona se posvetila svojoj obitelji i nakon svega što joj je Rooney priuštio mora se opustiti i zabaviti. Bila je to teška godina za nju i mora se vratiti tamo gdje su njezini korijeni", izjavio je izvor blizak paru za The Sun.

Coleen se s njihovo četvero djece prošle godine preselila u Washington, gdje je Rooney nastavio svoju nogometnu karijeru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) +7 Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Celebrity Odmor preslatke obitelji zasjenile manekenkine grudi koje su zamalo ispale iz badića

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene