slavni par

Prevario ju je nebrojeno puta i sve mu je oprostila, a godišnjicu braka odlučili su proslaviti na utakmici protiv Hrvatske

Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) getty images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Galerija

Wayne i Coleen Rooney pred oltar su stali prije 13 godina, a godišnjicu su proslavili u društvu četvorice sinova na utakmici Engleska - Hrvatska.

Engleski nogometaš Wayne Rooney i njegova supruga Coleen zaljubili su se još u srednjoškolskim danima, a u nedjelju su 13. godišnjicu braka proslavili na tribinama Wembleyja. Na utakmicu Engleska - Hrvatska stigli su u društvu četvorice svojih sinova, a odsjeli su u luksuznom londonskom hotelu.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney - 5 Brak pun problema Pisao joj je ljubavne pjesme, ona je uporno odbijala izaći s njim, a onda mu je u braku oprostila druge žene i skandale!

Britanski mediji raspisali su se o odjevnoj kombinaciji koju je Coleen imala na sebi, a svoju figuru je istaknula u kariranoj majici dubokog dekoltea i kratkim trapet-hlačicama.

Coleen i Wayne se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti, a čini se kako je njihova ljubav jača no ikada. Na zle komentare se ne obaziru, a Coleen često ignorira i brojne medijske napise o njoj samoj.

Ona i nogometaš skupa su od njihove 16. godine, a vezu su započeli nakon četiri godine prijateljstva. Tijekom njihovih zajedničkih 19 godina veze nogometaš je bio upleten u brojne afere kojima ju je sramotio u javnosti. Nepoznato je koliko ju je puta prevario, ali ona mu svaki put oprosti. Javnost se zafrkava na njezin račun tvrdeći da ga neće ostaviti zbog njegovih milijunskih prihoda jer smatraju da bi svaka supruga već ostavila muža zbog tolikih preljuba.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić Celebrity Lidija i Žanamari priredile seksi show u Vodicama: Bilo je tu vrućih dodira, a pogled je bilo teško skinuti i s njihovih haljina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene