misteriozna pjevačica

Nives otkrila promjenu na sebi pa slučajno odala svoj ljubavni status? Njezine fotke zaintrigirale pratitelje

Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus - 1 Galerija

Nives Celzijus pokazala je na Instagramu da je bila na sređivanju noktiju, no to nije bilo u prvom planu.

Članica žirija "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus (38) svojim objavama na Instagramu često privlači zanimanje seksi izdanjima, no ovog je puta jedan poseban detalj u bio u središtu pozornosti. 

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Naime, Nives je otkrila da je bila na sređivanju noktiju na rukama i nogama. "Ljudi, nećete vjerovati, ali ja imam nove noktiće i nisu više bijeli, i jako su lijepi. Je l' vam se sviđaju?", upitala je pjevačica u kratkom videu. 

No pozornost je privukao prsten na njezinoj lijevoj ruci koji je nalikovao zaručničkom i potaknuo nagađanja o njezinu ljubavnom statusu. Inače, Nives je nedavno objavila fotografiju s natjecateljem showa "Tvoje lice zvuči poznato" Fabijanom Pavlom Medvešekom. 

"Ugrabih napokon i njega! I moram vam reći da imamo nešto zajedničko, ove dvije zvjerke kad se ugase kamere, zapravo su male mica-mace. A za one koji primjećuju 'kemiju' na showu, to vam je samo potvrda koliko smo sjajni glumci", istaknula je pokraj slike. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 9 Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 8 Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 7 Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 6 +4 Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 4 Celebrity Ovakve ih na pozornici ne možemo vidjeti: Pogledajte što se događa iza kamera kad se kočnice otpuste!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene