Cijena slave

Anoreksijom do savršenog tijela - mlada glumica prošla je pakao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas ima 35 godina i izgleda sjajno, ali na početku karijere krenula je krivim putem.

Christina Ricci jedna je od onih glumica koje su slavu i popularnost doživjele u vrlo mladoj dobi. Vrijeme kada niste spremni na toliku medijsku pažnu i pritisak javnosti. Mnoge mlade zvijezde suočavale su se s raznim problemima, a Christina je svoj problem izazvala sama.

Pogledaj i ovo showbuzz Tko bi rekao? Pamtimo ju kao sablasnu djevojčicu iz kultnog filma, a danas fanove šokira detaljima iz poprilično burnog života

Proslavila se filmovima 'Now and Then' i 'The Addams Family', slava je bila previše za nju u toj mladoj dobi.

Priznala je kako nije mogla shvatiti kako postoje ljudi kojima se ona ne sviđa ili oni koji ne razumiju njen smisao za humor. Tada je odlučila poraditi na svom izgledu jer je mislila da problem leži upravo u tome.

Proslavile se kao djevojčice, izrasle u prave zavodnice

Nakon što je pogledala film o djevojci koja je patila od anoreksije, mlada Christina je zaključila kako je to nešto što želi isprobati. Željela je i da njeno tijelo izgleda tako.

Iako se danas potpuno oporavila, objasnila je kako je najteži dio svega je bio taj što nije mogla vjerovati da je netko djevojčicu od 14 godina 'cinkario' medijima dok je boravila u klinici pokušavajući pobjediti bolest koju si je navukla na leđa.

Tada je odlučila kako želi voditi iskren život i više nikada se ne dovesti u situaciju da njene tajne izađu u javnost i budu iskorištene protiv nje. Pobijedila je i depresiju i anoreksiju, sada potiče druge da odmah potraže pomoć nađu li se u sličnoj situaciji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene