Propala ljubav

Još jedan slavni par rastaje se poslije 12 zajedničkih godina: Ostao bez ljepotice koja je osvojila ekrane

Christina Hendricks, Geoffrey Arend (Foto: Profimedia) Christina Hendricks, Geoffrey Arend (Foto: Profimedia) Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: Instagram) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) +5 Christina Hendricks (Foto: AFP) Galerija

Glumica Christina Hendricks i Geoffrey Arend rastaju se nakon 12 zajedničkih godina.

Slavna glumica nevjerojatnih oblina Christina Hendricks svijetu je obznanila kako se rastaje nakon 10 godina braka i 12 zajedničkih godina s Geoffreyjom Aredom. Zvijezda serije "Mad Men" priopćila je kako će ona i Geoffrey nastaviti zajednički odgajati i brinuti se za njihove pse, ali da je ljubavi došao kraj. 

Pogledaj i ovo Christina Hendricks, Geoffrey Arend (Foto: Profimedia) Kakva raskoš Svježe razvedena glumica pokazala gigantsko poprsje na crvenom tepihu

Par se upoznao 2007., kada je Christina već pokorila televizijske ekrane diljem svijeta svojom senzualnom i beskrajno seksi ulogom Joan Harris, zavodljive tajnice u "Mad Manu". Nakon dvije godine veze par se odlučio vjenčati u New Yorku, a nikada nisu željeli niti su imali djecu. 

Christina i Geoffrey podijelili su istu objavu na društvenim mrežama. 

"Danas smo poduzeli još jedan zajednički korak, no krećemo razdvojenim putem. Uvijek ćemo biti zahvalni na ljubavi koju smo dijelili i uvijek ćemo se zajednički brinuti o naša dva predivna psa", napisao je par. 

"Zaljubili smo se prije dvanaest godina i postali partneri. Spojili smo obitelji, beskrajno se smijali, stvorili divna prijateljstva i bili blagoslovljeni prekrasnim iskustvima. Sada ćemo uzeti vrijeme da otkrijemo same sebe u ovoj tranziciji", dodali su oboje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christina Hendricks (@actuallychristinahendricks)

2012. se Christina prisjetila kako je Arendu rekla da želi obitelj s njim nedugo nakon što su se upoznali. Priznala je kako ju je od samog upoznavanja Geoffrey izuzetno privlačio. 

"Bio je šarmantan, duhovit i karizmatičan. Dobila sam njegov broj iste noći kad sam ga prvi puta vidjela, a čim sam došla kući sa zabave, guglala sam ga. Na prvom spoju rekla sam mu da želim obitelj s njim! Hvala bogu da ga nisam prepala!" rekla je tada Christina. 

Čini se da je ljubavi ipak došao kraj za ovaj par o kojem se mnogo pričalo proteklog desetljeća. Naime, Christina je ljepotica kakva se rijetko viđa, njezine obline mamile su uzdahe muškaraca i žena, a proglašena je i najseksi ženom svijeta - pa su se mnogi pitali što radi s Geoffreyjem?

Na takve provokacije uvijek je odgovarala ignoriranjem i ljubila koga je željela, a njezin i Geoffreyjev brak slovio je za jedan od najstabilinijih u Hollywoodu. Na vijest o njihovu razvodu stoga su mnogi fanovi reagirali s tugom i razočaranjem. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Maxi Lopez (Foto: Instagram) Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) +8 Wanda Icardi (Foto: Instagram) Celebrity Najbolji prijatelj oteo mu je ženu i ponizio ga pred očima javnosti, no sad je on taj koji se ruga njima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene