Zavodnik s malih ekrana

I nakon 15 godina: Faca je uvijek Faca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je glumio u brojnim filmovima i drugim serijama, većina Chrisa Notha pamte po ulozi fatalnog Face iz 'Seks i grada'.

 A fotografije na kojima 58-godišnji Chris Noth uživa u morskim radostima na Mauiju - obišle su svijet.

Pogledaj i ovo David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Uvijek šarmantni Pogledajte kako Faca i Steve izgledaju 20 godina nakon emitiranja prve epizode serije "Seks i grad"

 Naravno, Chris danas izgleda malo drukčije od svojih dana slave kada je mamio uzdahe kao Carriena bolja polovica u 'Seks i gradu', seriji koja je počela s emitiranjem prije 15 godina - 1998.!

Nakon što je ronio, glumac je bez majice prošetao do hotela, pritom pokazujući svoje opušteno izdanje: s bradom i sijedom kosom pokazao je kako itekako uživa na odmoru!

>> Nakon 10 godina veze stali pred oltar!

No jedno je sigurno: sa sijedima ili bez njih, mislimo kako je 'Faca' i dalje jedan od najseksepilnijih likova s malih ekrana, a ne sumnjamo kako bi se s tim mnoge žene složile!

Inače, Noth je itekao vezan za Maui, gdje su ga objektivi i uhvatili: upravo se tu nakon tri godine zaruka i deset godina veze vjenčao s 30-godišnjom Tarom Wilson.

Par se upoznao 2002. kada je ona radila kao konobarica u jednom njegovom restoranu u New Yorku, a prije četiri godine dobili su sina Oriona.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene