Zbog Georgea i Charlotte

LJUBOMORA NA DVORU Tihi sukob Kate i Camille?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šuška se kako na kraljevskom dvoru ima tenzija, te da sena jednoj strani našla Camilla Parker-Bowles, a na drugoj Charles, Kate i William.

Iako se čine kao jedna velika sretna obitelj navodno odnosi u kraljevskoj obitelj nisu u najboljem redu otkako su se princ George i princeza Charlotte rodili. Naime, suprugu princa Charlesa, Camillu Parker-Bowles, djeca Williama i Kate previše podsjećaju na pokojnu princezu Dianu, te se ona, tvrde engleski mediji, ne osjeća ugodno u njihovoj blizini. Navodno ni Kate ne želi Camillu pustiti blizu djece bez nadzora.

Pogledaj i ovo Princ William Snašao se na brzinu Pogledajte reakciju princa Williama kada su ga pitali kako je Kate Middleton, brzo je promijenio temu!

Izvor blizak kraljevskoj obitelji tvrdi da Camilla bijesni što princ Charles provodi toliko vremena s unučadi te uvijek staje  u Kateinu obranu. 'Camilla se nije uspjela izboriti za naklonost naroda, a mali princ i princeza još su je više gurnuli u drugi plan. Zato je ljubomorna i povrijeđen joj je ego.'


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene