uvijek svoja

Ne srami se pokazati raskošne obline za razliku od nekih kolegica, a ni znatiželjni pogledi joj ne predstavljaju problem

Camila Cabello Camila Cabello Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello +0 Camila Cabello Galerija

Camila Cabello je uzela predah od obaveza te je uživala na plaži u Miamiju, a nije marila za time što je bila meta paparazza.

Pjevačica Camila Cabello ovoga je tjedna na plaži u Miamiju u sićušnom bikiniju pokazala svoje raskošne obline. 25-godišnja Camila iskoristila je sunčani dan kako bi se opustila u oceanu, a nije marila za znatiželjne poglede koji su je pratili dok se brćkala u plićaku.

Pogledaj i ovo Camila Cabello Uživa nakon prekida U toplesu i tangama ponosno je pokazala svoje tijelo i još je jednom potvrdila da ne mari za zle komentare na račun svojih oblina!

Prije samo nekoliko dana njezin bivši dečko Shawn Mendes objavio pjesmu o njihovu prekidu.

Podsjetimo, Camila je prije nekoliko mjeseci prekinula dugu vezu s kolegom Mendesom, no par je ostao u dobrim odnosima. Posljednje dvije godine bili su nerazdvojni, a nije tajna kako je Shawn Camili nerijetko bio najveća podrška u životu.

Iako su se fanovi na prvu ljutili na njega te su povukli priču da je on kriv za njihov prekid, njihovi zajednički prijatelji medijima su ispričali kako je strast između poznatih pjevača jednostavno s vremenom splasnula te su odlučili kako je najbolje da se raziđu. Prekid je, kažu, došao prirodno, a obećali su si da će uvijek biti tu jedno za drugoga.

Cabello se inače prošle godine našla na naslovnicama svjetskih medija, i to jer je hrabro odlučila svima pokazati takozvane sitne nesavršenosti na tijelu, kakve se mnoge žene danas, nažalost, srame pokazati. No Camila zato bez problema šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

"Volim svoje tijelo", poručila je onda svima. "Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", dodala je pjevačica, koja je postala odličan primjer mladim ženama koje pokušavaju ispuniti neke nestvarne standarde ljepote.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Prvom fotkom Šuput je sve zavarala, a druga je otkrila pravo stanje seksi haljine u kojoj je zapjevala u dvorcu!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain - 12 Jessica Chastain - 1 Jessica Chastain - 2 Jessica Chastain - 3 +9 Jessica Chastain - 4 Nekad i sad Imala je težak put do uspjeha i odrasla je u siromaštvu, a ova ljepotica danas je jedna od najpopularnijih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene