Inače su ljubomorne

Supruga omiljenog turskog glumca rastopila srca Instagrama, pa čak i njegovih obožavateljica

Burak Özçivit, Fahriye Evcen (FOTO: Instagram) Burak Özçivit, Fahriye Evcen (FOTO: Instagram) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Burak Özçivit, Fahriye Evcen (FOTO: Instagram) Fahriye Evcen Özçivit (Foto: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Fahriye Evcen Özçivit (Foto: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) +0 Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Galerija

Burak Özçivit i Fahriye Evcen proslavili su drugu godišnjicu braka.

Turski glumac Burak Özçivit kratkom je ali slatkom porukom na profilu na Instagramu čestitao drugu godišnjicu braka svojoj supruzi Fahriye Evcen, ali i raznježio mnoga srca svojih obožavateljica.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka Vrijeme leti! Ćorluka Franki čestitao godišnjicu braka fotografijom s početka njihove veze: ''Kad djeca postanu roditelji''

34-godišnji Burak, kojeg hrvatska publika najbolje poznaje kao Bali-bega iz serije "Sulejman veličanstveni", objavio je kolaž fotografija s vjenčanja s Fahriye, a uz njega je kratko napisao datum, broj dva i neizostavni emotikon srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Fotografija je u kratkom roku dobila čak više od milijun i tristo tisuća lajkova, a obožavatelji su im čestitali i poželjeli sve najbolje.

Godišnjice braka na svom se profilu na Instagramu podsjetila i Fahriye koja je također objavila romantičnu fotografiju s vjenčanja. Njezina se objava svidjela više od milijun obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

"Uvijek me gledaj tako. Volim te", napisala je uz objavu.

Burak i Fahriye u braku su od 2017. godine, a nakon što su se vjenčali jedna od najvećih životnih želja bila im je da postanu roditelji što im se i ostvarilo ove godine. Naime, u travnju im se rodio sin Karan, a sam Burak bio je prisutan porodu tijekom kojeg nije mogao suspregnuti suze.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Instagram) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) +6 Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Celebrity Stvari između Irine i Bradleyja postaju sve gore zbog jednog razloga, pred njima je žestoka borba?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene