Ne mogu si pomoći

Budite na oprezu: Ovo su slavne zvijezde koje vole - KRASTI!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ukoliko se nađete u društvu ovih poznatih zvijezda, pripazite na svoje stvari...

Iako im bankovne račune danas krase višeznamenkasti iznosi, brojne poznate zvijezde bile su uhvaćene u krađi, a ima i onih koje su zbog toga završile u zatvoru.

Pogledaj i ovo Britney Spears Stigle i hitne službe Nove paparazzo-fotografije ozlijeđene Britney Spears podsjetile su na kobni događaj 2007. godine, pogledajte scene koje su sve rastužile

Evo, o kome je riječ!

Bili su luzeri, a danas su bogati i slavni!

Jedna od najproblematičnijih svjetskih zvijezda definitivno je pjevačica Britney Spears, koja je osim po skandaloznom ponašanju, poznata i po tome da u dućanima isproba odjeću, obuče je i pobjegne bez plaćanja. Jednom je tako išetala u majici od 200 dolara. Iako su radnici shvatili da nije platila, nisu je prijavili.

Glumica Megan Fox ima doživotnu zabranu ulaska u Walmart jer je u njihovoj trgovini na Floridi ukrala sjajilo za usne koje je koštalo samo sedam dolara.

Po upuštanju u krađe poznata je i Winona Ryder, koja je završila i na sudu.

Ona je 2001. uhićena jer je iz trgovine 'Saks' na Beverly Hillsu ukrala robu vrijednu više od 5 tisuća dolara. Kamere su je snimile, a zatim ju je uhvatila i policija. Na kraju je osuđena na tri godine uvjetno i 480 sati društveno-korisnog rada. Ipak, ni to joj nije bilo dovoljno, budući da je bila zvijezda novog skandala kada nije vratila luksuzan nakit vrijedan 125 tisuća dolara, koji je posudila od proizvođača nakita 'Bvlgari'.

Još jedna poznata 'kradljivica' je Lindsay Lohan, koja je bila osuđena na 480 sati društveno-korisnog rada i 120 dana zatvora nakon što je ukrala ogrlicu u vrijednosti od 2 tisuće dolara. 2008. optužena je da je ukrala krznenu jaknu od 11 tisuća dolara, zatim Rolex od 35 tisuća, a prije dvije godine satove i naočale ukupne vrijednosti od 100 tisuća dolara.

Poznata kleptomanka je i Paris Hilton, budući da je poznata po tome da uzima tuđe stvari po noćnim klubovima. 'Ima naviku uzimati tuđe jakne, nakit, cipele...Sve što može', otkrili su njezini poznanici.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene