Veliko slavlje

Vrtoglavi iznos za proslavu rođendana najstarijeg sina, slavni roditelji nisu štedjeli za svog ljubimca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooklyn Beckham proslavio je 21. rođendan na velikom tulumu koji je stajao 100.000 funti.

Sin Victorije i Davida Beckhama proteklog je vikenda priredio pravi tulum za svoj 21. rođendan, a društvo je s njim partijalo do 6 sati ujutro.

Pogledaj i ovo Cameron i Michael Douglas, Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Holivudska legenda Glumačka dinastija proslavila 103. rođendan svog najstarijeg člana: "Pappy, volim te svim srcem"

Za tulum je navodno potrošio vrtoglavih 100.000 eura, a ponosni roditelji nisu štedjeli za svog sina ljubimca, piše Daily Mail. Nastupio je reper Stormzy, a na proslavi su bili Brooklynovi slavni roditelji te braća i sestra te djevojka Nicola Peltz.

"Tvoj otac je legenda, tvoja cijela obitelj je legendarna i ovo sve je legendarno pa krenimo s tulumom, želim vidjeti svih na plesnom podiju", rekao je reper na početku svog privatnog koncerta.

Brooklyn i njegova djevojka zaplesali su skupa, a sve je ovjekovječio njegov brat Cruz, koji je snimku podijelio i na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love you so much Brooklyn happy birthday bro @brooklynbeckham ❤️❤️

A post shared by C (@cruzbeckham) on

Nicola Peltz na društvenim je mrežama objavila video u kojem pleše na pjesmu "I Will Survive" s majkom svog dečka, a istaknula je kako uči od prave kraljice. Među gostima je bila i Emma Bunton, Victorijina kolegica iz grupe Spice Girls.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene