Sve prekrasne žene!

Kad se poznate domaće ljepotice nađu na jednom mjestu onda nastane jedna predivna fotografija!

Domenica Žuvela, Fani Čapalija, Korana Gvozdić i Nataša Janjić Domenica Žuvela, Fani Čapalija, Korana Gvozdić i Nataša Janjić PR 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela, Fani Čapalija, Korana Gvozdić i Nataša Janjić Poznati na otvaranju ljetnikovca Domenica Žuvela, Fani Čapalija, Korana Gvozdić i Nataša Janjić Domenica Žuvela i Mihaela Olujić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Nataša Janjić i Korana Gvozdić Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 1 +7 Domenica Žuvela i Marko Tolja Galerija

Hrvatske ljepotice Nataša Janjić, Domenica Žuvela, Korana Gvozdić i Fani Čapalija oduševile su svojom pojavom na otvaranju divnog baroknog ljetnikovca.

U Tučepima je za javnost otvoren divan barokni ljetnikovac ''Residence Kaštelet'', a svečanoj večeri i otvaranju prisustvovale su neke hrvatske zvijezde među kojima i ove prave ljepotice.

Pogledaj i ovo Fani Čapalija objavila fotku iz mladosti Prošlo je više od 30 godina otkako je okrunjena kao Miss Hrvatske, a njezinoj ljepoti ni danas se ne mogu nadiviti!

Korana Gvozdić, Nataša Janjić, Domenica Žuvela i bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija zasjale su na događanju u svojim modnim kombinacijama i prirodnom ljepotom.

Ljepotice su malo pročavrljale te se dalje odlično zabavljale u društvu okupljenih, a za atmosferu se pobrinuo i Marko Tolja s kojim je Domenica i zapjevala.

Nataša Janjić za prigodu je odabrala crno bijelu haljinu s uzorkom te je kosu počešljala unatrag, a Korana Gvozdić zasjala je u bijeloj kombinaciji sa svečanim hlačama i majicom te kosom u elegantnim valovima.

Domenica Žuvela sve je oduševila velikim prorezom na dekolteu u cvjetnoj svilenoj haljini, a bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija odjenula je čipkastu haljinu u žutoj boji, a na događanje je stigla sa svojim psićem.

‘’Residence Kaštelet’’ bivši je ljetnikovac don Klementa Grubišića, filozofa i pisca, podignut još 1766. U svom je Kašteletu, izgrađenom od klesanog kamena, don Grubišić ugošćavao brojne domaće i strane uglednike tog vremena. Samu zgradu je 1967. adaptirala arhitektica Olga Pavlinović, a 2005. godine Kaštelet je obnovljen i postaje dijelom Bluesun hotela.

Konačno, 2021. je došlo vrijeme da mu se podari novi sjaj. Ovaj zadatak povjeren je Studiju Franić Šekoranja, uz arhitektonsku podršku tvrtke Stabilnost. Sobe, javni prostori, vanjske terase te atrij su u potpunosti preuređeni. Renovacija Kašteleta trajala je šest mjeseci i dovršena je u svibnju 2022., pred ljetnu sezonu, kako bi goste željne jedinstvenog iskustva odmora u elegantnom povijesnom okruženju dočekao u punoj spremi.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom +19 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene