Žele povratak na pozornicu!

Brojne domaće zvijezde jedva čekaju cijepljenje: "Idemo pobijediti taj COVID jer svijet voli pobjednike"

Massimo Savić Massimo Savić Foto: DNEVNIK.hr

Povratak na pozornicu jedva čekaju Indira, Masimo, Josipa Lisac...

Među cijepljenima u Hrvatskoj su i mnogi glazbenici. Što iz zdravstvenih, što iz ekonomskih razloga. Povratak na pozornicu jedva čekaju Indira, Massimo, Josipa Lisac... 

Pogledaj i ovo Marko Tolja poseban trenutak Marko Tolja prisustvovao je na oba poroda svoje supruge: ''Žene su izvanzemaljci, to što njihovo tijelo prolazi, to je suludo''

Indira Levak cijepljenje ne može dočekati. U tome vidi korak prema povratku na staro.

"I ja sam dobila poziv za cijepljenje i tako se tome veselim jer se želim što prije vratiti na staro normalno, veselim se koncertima, smijehu, veselju. I zato idemo pobijediti taj COVID jer svijet voli pobjednike", rekla je Indira.

Neki su se glazbenici već i cijepili. Marko Tolja učinio je to javno. On i bend spremni su za koncerte. "Nismo puno razmišljali. Kad godinu i tri-četiri mjeseca ne radiš ništa, to je psihički i financijski jako teško. To vidim kao jedini izlaz iz ove situacije", kaže glazbenik.

Cijepili su se i Damir Kedžo, Sandi Cenov, Damir Urban, a to planira učiniti i Massimo. U planu mu je i turneja, a putovanja i nastupe olakšat će cijepljenje. "Nakon svih sumnji to nas štiti od umiranja. Jedva čekam da opet počne muziciranje. Mi muziciramo kad god stignemo u ovim vremenima, ali čini se da dolaze nešto bolja vremena sada s ljetom", zaključio je Massimo.

I glazbena diva Josipa Lisac zaštitila se od koronavirusa. Kaže nam da je razmišljala i procijenila da je rizik ipak veći od bolesti.

Preko bare svoje iskustvo rado na društvenim mrežama dijele svjetske zvijezde. Arnold Schwarzenegger primio je cjepivo u stilu Terminatora. Dolly Parton situaciju je prilagodila svojem hitu Jolene. A da se cijepio, objavio je i Buzz Aldrin - drugi čovjek koji je kročio na mjesec. Cijepio se nekoliko dana prije 91. rođendana, a na Twitteru je zahvalio - znanosti.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 +0 Albina Grčić Celebrity Albina za Dnevnik Nove TV komentirala kostim u kojem će nastupiti na Eurosongu: "Prekrivena sam od glave do pete!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene