oglasio se i dizajner

Albina za Dnevnik Nove TV komentirala kostim u kojem će nastupiti na Eurosongu: "Prekrivena sam od glave do pete!"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 +0 Albina Grčić Galerija

Albina Grčić za Dnevnik Nove TV istaknula je kako se u kreaciji Jurja Zigmana osjeća ugodno, a i sam dizajner istaknuo je koja je ideja svega.

Broj publike koja će u Rotterdamu gledati hrvatsku predstavnicu na Eurosongu Albinu Grčić nemoguće je znati, no broj komentara na njezin kostim za eurovizijsku pozornicu - svakodnevno raste. U čemu će se to Albina pojaviti, objasnio nam je njezin dizajner, a iz Rotterdama javila nam se i Albina!

Pogledaj i ovo Raiven Poslušajte pjesmu! Susjedi su odabrali svoju predstavnicu za Eurosong, mnogi joj predviđaju dobar plasman: ''Ovo je remek-djelo!''

Na prvoj probi uoči Eurosonga Albina je zasjala u blještavom kostimu i izazvala brojne reakcije. Pjevačica nam se javila iz Rotterdama. "Moram samo reći da je taj kostim napravljen u tri sloja, da sam ja apsolutno prekrivena od glave do pete. Osjećam se ugodno u njemu", rekla je Albina. Poletno, lepršavo, boje su jako mladenačke. Nakon crnog outfita - kristali.

"Značajan upgrade od kostima s Dore, što mislim da je sasvim u redu. Ja prva stojim iza tog kostima, ništa se to nije radilo bez mog pitanja. Mislim da kostim se savršeno ljubi s pjesmom i uz cijelu energiju na pozornici", rekla je Albina za Dnevnik Nove TV. Riječ je o kreaciji poznatog domaćeg dizajnera Jurja Zigmana.

"Za Albinu sam koristio većinom te hologramske kristale, cijeli kostim pun je tih kristala, cijela priča na sceni zapravo, jedno se s drugim veže. Nit vodilja bila mi je da ona ima naglašena ramena, a opet da je silueta vrlo elegantna, da se spušta od ramena prema dolje sva u tim kristalima", ispričao je.

Dok se jednima sviđa, za druge je preizazovno. "Jako lijepo i jako zgodno. Neobično je, izlazi iz uobičajenih okvira", "Super stil, super stajling, stvarno, tko je to izmislio, stvarno super", "Za nastup, da vidim... ne sviđa mi se", samo su neki od komentara.

Jedan od najcjenjenijih domaćih modnih dizajnera koji surađuje s velikim svjetskim zvijezdama kao što su Niki Minaj, Rita Ora, Christina Aguilera ističe da Eurosong ima svoju publiku, a dobro prolazi sve što je - inovativno. "Nismo igrali na to da bude nešto seksi, jednostavno smo igrali na to da ona bude moderna i da u skladu s trendom danas u glazbenoj industriji", istaknuo je. A kako će u Rotterdamu proći Albina s pjesmom Tik-Tok, vidjet ćemo za tjedan dana.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene