''Molim za vas''

Legendarnom glumcu i njegovoj supruzi koji su zaraženi koronavirusom stižu brojne poruke podrške

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reese Witherspoon, Jack Black, Sheryl Crow i brojni drugi poslali su poruke podrške Tomu Hanksu i Riti Wilson.

Glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson pozitivni su na koronavirus, a odmah nakon što je objavljena vijest počele su im stizati poruke podrške od brojnih kolega.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello, folks. Rita and I are down here in Australia. We felt a bit tired, like we had colds, and some body aches. Rita had some chills that came and went. Slight fevers too. To play things right, as is needed in the world right now, we were tested for the Coronavirus, and were found to be positive. Well, now. What to do next? The Medical Officials have protocols that must be followed. We Hanks’ will be tested, observed, and isolated for as long as public health and safety requires. Not much more to it than a one-day-at-a-time approach, no? We’ll keep the world posted and updated. Take care of yourselves! Hanx!

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Pogledaj i ovo Tom Hanks Opravdano? Procurila snimka bijesnog Toma Hanksa, inače staložen i miran glumac sukobio se na ulici!

Reese Witherspoon, Jack Black i brojne druge kolege poslali su im poruke preko svojih društvenih mreža. "Molim vas, čuvajte se", napisala je Witherspoon na profilu Toma Hanksa na Instagramu. Jack Black napisao im je kako im šalje puno ljubavi, a Marlon Wayans se našalio te je glumcu poručio da baš u svemu mora biti prvi.

"Prvi dobitnik nagrade Emmy, prvi dobitnik Oscara i prvi holivudski koronavirus", napisao je u komentaru.

"Mislim na vas i molim za vas. Nadam se da ćete ozdraviti i vratiti se kući brzo", napisala je pjevačica Sheryl Crow na svom Twitteru. Whitney Cummings našalila se kako je Tom Hanks pravi odabir za glumca koji bi mogao glumiti u filmu o koronavirusu. Alyssa Milano, Erich Bergen, Donal Logue i broji drugi poslali su poruke slavnom glumci i njegovoj supruzi.

Hanksov sin Chet Hanks izvijestio je fanove o trenutačnom stanju svojih roditelja. "Da, istina je. Moji su roditelji zaraženi koronavirusom. Oboje su u Australiji jer je tata tamo snimao film. Oboje su dobro, nisu zabrinuti, nisu u panici, no poduzet će sve zaštitne mjere", rekao je Chet u videu koji je objavio na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏻❤️

A post shared by 𝗖𝗛𝗘𝗧 𝗛𝗔𝗡𝗞𝗦 🇯🇲 (@chethanx) on

Produkcija filma koji snima Hanks stopirana je nakon vijesti o koronavirusu, a objavljena je poruka koju je redatelj poslao cijeloj filmskoj ekipi. "O svemu ćemo vas obavještavati. Želimo da svi ostanete u kućama i da ne dolazite na posao. Sve su aktivnosti stopirane i do daljnjega se neće nastaviti. Želim da shvatite kako su zdravlje i dobrobit naše tvrtke u ovom trenutku u najvećem fokusu. Hvala svima na podršci dok se nosimo s ovako teškom situacijom", poručio je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene