"Što je previše, je previše"

Britney zgrozila golišavim objavama samo nekoliko dana nakon što je objavila tužnu vijest

Britney Spears Britney Spears Britney Spears/Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears - 4 Britney Spears - 3 Britney Spears - 1 Britney Spears i tata Jamie Spears +0 Britney Spears Galerija

Britney Spears objavila je na Instagramu fotografije na kojima pozira gola, samo nekoliko dana nakon što je izgubila nerođeno dijete.

Nakon tužnih vijesti da je izgubila nerođeno dijete, Britney Spears je ponovno šokirala i zabrinula svoje brojne obožavatelje i to najnovijim fotografijama koje je objavila na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

Naime, 43-godišnja pjevačica podijelila je s gotovo 42 milijuna pratitelja fotografiju na kojoj pozira u potpunosti gola, bez ijednog komada odjeće na sebe, dok je strateška mjesta sakrila emotikonom ružičastog srca, a grudi prekrila rukama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

"Što je previše, je previše", "Evo nje opet", "Mislim da je vrijeme da prestaneš", "Emotikoni su ti nova odjeća", "Djevojko, ljudi nisu mislili na ovo kada su mislili da da trebaš biti slobodna", "Britney, molim te, nemoj", "Jesi li dobro", "Netko bi trebao potražiti stručnu pomoć", "Što to izvodiš", "Ovo je baš tužno", poručili su joj u komentarima.

Britney je prije samo nekoliko dana objavila putem društvenih mreža da su ona i njezin zaručnik Sam Asgari izgubili nerođeno dijete.

"S najdubljom tugom moramo objaviti da smo izgubili naše čudo od djeteta ranoj u trudnoći. Ovo je užasno vrijeme za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati s objavom trudnoće, no bili smo preuzbuđeni i htjeli smo podijeliti lijepe vijesti. Ljubav koju osjećamo jedno prema drugom je naša snaga. Nastavit ćemo pokušavati proširiti našu prekrasnu obitelj. Zahvalni smo za svu vašu podršku. Ljubazno vas molimo za privatnost u ovim teškim vremenima", napisali su u objavi koju su podijelili na svojim Instagramima.

Podsjetimo, pjevačica je početkom travnja na Instagramu objavila da s 12 godina mlađim Samom čeka prvo dijete, a tada je objasnila i kako je kupila test za trudnoću nakon što se naglo udebljala.

Samu bi ovo bilo prvo dijete, a Britney iz braka s Kevinom Federlineom već ima ima sinove Seana Prestona (16) i Jeydena Jamesa (15).

Britney je od kraja prošle godine opet slobodna žena, nakon što je otac Jamie 13 godina upravljao njezinom imovinom, ali i životom, a među ostalim je kontrolirao i njezine metode kontracepcije, pa pjevačica nije mogla ostati trudna, iako često je izražavala želju za tim.

Sutkinja Brenda Penny iz Los Angelesa okončala mu je skrbništvo početkom prosinca 2021., na radost Britneyinih brojnih obožavatelja koji su u posljednjih godinu dana pokrenuli pokret #FreeBritney, potaknuti mučnim dokumentarnim filmom o njezinu životu.

"Framing Britney Spears" izašao je početkom godine, a u njemu su otkriveni brojni dotad nepoznati detalji iz njezina privatnog života

Pjevačica iza sebe ima dva propala braka. Za prijatelja iz djetinjstva Jason Alexandera udala se 2004. godine u Las Vegasu, a brak im je potrajao samo 55 sati. Iste godine stala je pred oltar i s ocem svojih sinova, plesačem Kevinom Federlineom, a razveli su se 2006.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić +4 Maja Šuput, Marko Grubnić i Igor Mešin Celebrity Grubnić se pohvalio fotografijom s Ivanom Vidom, suprugom našeg nogometaša koju ne viđamo često u javnosti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 +25 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Celebrity Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene