Napeto kod middletona

'Treća osoba': Najomraženija osoba na kraljevskom dvoru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski mediji znaju biti prilično neugodni s komentarima, a kada je kraljevska obitelj u pitanju posebno su brutalni.

I dok je Kate Middleton obožavana članica kraljevske obitelji, njezina majka je u nemilosti. Britanski mediji nazivaju je najomraženijom osobom na britanskom dvoru i spominju kao 'treću osobu' u braku Kate i princa Williama.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Mislite da znate sve o Kate MIddleton? Razmislite opet!

Par dana prije oglasio se princ Charles te je prigovorio sinovoj punici jer ne može viđati unuka kad želi. Kritike su se usmjerile na dominantnu mamu Middleton koja pak puno pomaže trudnoj kćeri. Carol redovito posjećuje Kate i Williama u njihovom domu, brine se o unuku, Williamu kuha omiljena jela, a preuzela je i brigu oko uređenja dječje sobe za drugu kraljevsku bebu.

Michael Middleton ponudio se i za uređenje vrta nove rezidencije kraljevskog para, što je navodno posebno diglo živac princu Charlesu. Britanski mediji i pišu kako kraljevskoj obitelji smeta što je princ William puno bliži sa svojom svekrvom - nego s maćehom Camillom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene