Neobična najava

Brad Pitt 'oprao' Rihannu: 'Njezin život je jedan veliki neuspjeh'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni glumac sve je iznenadio svojim govorom!

Slavni glumac Brad Pitt sudjelovao je na dobrotvornoj večeri Diamond Ball koju je organizirala Fondacija Clara Lionel, a na čijem je čelu slavna pjevačica Rihanna. Brad je dobio zadatak prezentirati pjevačicu, a nitko nije očekivao da će glumac sve okrenuti na šalu.

Pogledaj i ovo Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi sportski spektakl! Pogledajte koliko je narasla mlađa kći Beyonce i Jay Z-ja, glazbenik na događaju godine u društvu svojih mezimica pokazao nježnu očinsku stranu!

Angelina Jolie i Brad Pitt svađali su se na balkonu hotelske sobe

'Rihanna. Ljudski fenomen. Ikona kulture. Provokatorica...A tek taj glas', započeo je Pitt i nastavio: 'Puno sam se puta zapitao ono što se i vi pitate upravo sada: što je, dovraga, pošlo krivo? Pogledajte ovu mladu djevojku, punu nada i snova, cijeli život je pred njom. Što se dogodilo? To nije lijepa priča...'

'Kao i mnogi drugi, Rihanna je došla na surove ulice New Yorka kada joj je bilo 16 godina i vrlo brzo došla u loše društvo koje vodi zloglasni lik, poznat kao Jay Z. Oni koji ga ne znaju, Jay Z je zao vođa poznat po izdavanju hit albuma. Od tada je sve krenulo nizbrdo', rekao je Brad i nasmijao okupljene, piše Us Weekly.

Svoj govor slavni je glumac završio komplimentima na račun ljepotice s Barbadosa, čiji je život u šali nazvao 'njenim velikim neuspjehom'.

'Do svoje 26. godine, Rihanna je, nažalost, imala samo 13 singlova koji su bili broj 1, prodala je samo 54 milijuna albuma, osvojila jadnih 7 Grammyja i 11 Billboard nagrada. Ima samo 90 milijuna fanova na Facebooku, 40 milijuna na Twitteru i samo je jednom bila proglašena najutjecajnijom osobom prema časopisu Time. Na svijetu žive milijarde ljudi, a ona je pomogla samo nekoliko milijuna ljudi da imaju bolji život... Njezina postignuća su još više razočaravajuća: producentica, modna dizajnerica, glumica, zabavljačica, a ponekad i pjeva', zaključio je Brad, a Rihanna mu nije zamjerila na ovakvom, originalnom predstavljanju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene