Prava žena

Angie zna kako usrećiti svog muškarca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica i humanitarka Angelina Jolie dizajnirala je manžete i gumbe napravljene od dijamanata samo za svog Brad Pitta.

Angelina Jolie započela je suradnju s draguljarom Robertom Procopom koji je pomogao i Bradu Pittu koji je dizajnirao njezin

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

VIDEO Angie uhvatila Brada za 'guzu' pred svima!

Čini se da se Bradu sviđa njezin rad jer na dodjelu Oscara došao u odijelu koje je imalo dijamantne gumbe i manžete koje je dizajnirala njegova draga. Gumbi imaju i sentimentalnu vrijednost jer mu ih je jedne godine darovala za Božić. Angie svakako zna kako usrećiti svog muškarca!

Na dodjeli Oscara par je jednostavno blistao. Iako je oko njih bilo stotine ljudi, Angelina i Brad ponašali su se kao da su na intimnoj večeri. Zaljubljeni par nije mogao odvojiti poglede ni ruke jedno s drugog.

Slavni ljepotan radio je kao koproducent na filmu '12 godina ropstva' koji je proglašen najboljim filmom, a Bradova filmska kuća producirala je ovaj uradak. 'Bila je velika čast raditi na ovom filmu. Jedan čovjek je zaslužan što smo svi ovdje večeras, a to je nevjerojatni Steve McQueen', rekao je Brad koji je dobio i svoj prvi Oscar.

Njegova partnerica, Angelina Jolie, koja je dobila Oscara 1999. za ulogu u filmu 'Prekinuta mladost', ovoga puta odlučila se za promjenu pa je na crvenom tepihu nismo gledali u uobičajenom crnom izdanju već je slavna doslovno zablistala u svjetlucavoj haljini.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene