Kaže da je uživao

Poznati glumac nekad je radio najčudniji posao: ''One su trebale prijevoz, a ja sam uživao''

Brad Pitt (Foto: AFP) Brad Pitt (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: AFP) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Getty) Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Brad Pitt danas je jedan od najpoznatijih glumaca, koji je osvojio i brojna ženska srca svojim izgledom.

Bio je to najčudniji posao kojim se ovaj holivudski ljepotan bavio.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Brad Pitt danas je jedan od najpoznatijih svjetskih glumaca koji je osvojio i brojna ženska srca svojim izgledom. Ipak, kao i većina zvijezda, prije nego što je postao poznat u Hollywoodu, bavio se raznoraznim poslovima kako bi se prehranio.

Najčudniji posao koji je taj talentirani ljepotan radio svakako je bila vožnja striptizeta na gaže.

"Vozio sam striptizete na gaže i bio je to jako čudan posao. U to vrijeme postojalo je nešto što se zvalo Job Factory, a ljudi su tamo stavljali čudne poslove na koji si se mogao prijaviti. Pisalo je samo 'vožnja striptizeta', a ja sam imao automobil", jednom je prilikom otkrio bivši suprug holivudskih ljepotica Jennifer Aniston i Angeline Jolie, s kojom ima šestero djece.

"Moj je posao bio da odem na to mjesto, dobijem zadatak, a zatim odem po određenu djevojku u njezin stan te da ju odvezem na tu zabavu." No to nije bilo sve. Pitt nije sjedio u automobilu i čekao, već je morao gledati cijeli nastup.

"Bio sam odgovoran za glazbu, ali i odjeću djevojaka, da ju dečki ne bi razgrabili. Također, ja sam bio taj koji je prikupljao novac na kraju te pokušavao sa svake gaže izaći s glavom na ramenima. Nije uvijek bilo lako, ali uživao sam u tom poslu", iskreno je priznao i glumac kojeg je ovaj posao spojio s njegovim instruktorom glume.

"Nije uvijek bilo zabavno, već je bilo i tragično. No kada sam davao otkaz, zamolili su me da odradim još jednu noć. Tako sam upoznao novu djevojku s kojom sam započeo razgovor dok sam ju vozio na gažu. Tada mi je rekla da se viđa s glumcem za kojeg sam znao. Tada se raspričala i o toj glumačkoj školi na koju se upisala, a ja sam ju odmah tražio ime. Bio je to Roy London, prekrasno ljudsko biće", otkrio je Brad, živi dokaz da nikada ne treba odustati od svojih snova.

Tako jedan dan radiš posao koji ne želiš, a već drugi dan možeš postati ono o čemu maštaš.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene