Zna privući pažnju

Borna Kotromanić u izazovnom izdanju izbacila raskošan dekolte pa hrabro razmaknula već dovoljno opasan prorez!

Borna Kotromanić Borna Kotromanić Josip Regović/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 6 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotormanić Borna Kotormanić Borna Kotormanić Borna Kotromanić - 1 +3 Borna Kotromanić - 2 Galerija

Borna Kotromanić u raskošnoj crvenoj haljini s visokim prorezom i dubokim dekolteom zaokupirala je pažnju svih gostiju na događanju u Zagrebu.

Borna Kotromanić poznata je po svojim specifičnim kombinacijama, u kojima svaki put privuče svu pozornost upravo na sebe.

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

Tako je za događanje jednog kozmetičkog brenda u Zagrebu odabrala dugu crvenu haljinu s visokim prorezom, koji je dodatno razmaknula rukom dok je pozirala fotografima i pohvalila se istreniranim nogama. Zbog izreza na ključnom mjestu nezamijećeno nije mogao proći ni njezin raskošni dekolte.

Inače, Borna je nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine postala jedna od najbogatijih Hrvatica.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. godine s biznismenom Ronom Haleom.

Zanimljivo je i da je prezime Kotromanić odabrala sama.

"Ja bih čim manje da se tradicija petlja u takve stvari jer mislim da ipak biram svoje prezime. Ja sam, evo, isto odabrala to svoje Kotromanić, ne po babi ni po stričevima, nego po svom vlastitom nahođenju", ispričala je Borna za IN Magazin.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta i Elizabeth Truss Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta +11 Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte Celebrity Posljednje fotografije kraljice Elizabete otkrile su koliko je bila loše: "Bio je to znak da će preminuti kroz nekoliko dana"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom - 3 Princ William i Kate Middleton s djecom - 2 +25 Princ William i Kate Middleton s djecom - 1 Celebrity Kate Middleton snimljena je tijekom jednog od najtežih trenutaka u kraljevskoj obitelji, evo gdje su je uhvatili fotografi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene