Pohvalio se torzom

Boris Rogoznica objavio fotografiju iz teretane bez majice: "Vraćaju se mišići, vraćaju"

Boris Rogoznica Boris Rogoznica Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica - 1 Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica - 3 Boris Rogoznica - 4 Boris Rogoznica Boris Rogoznica - 1 Boris Rogoznica - 2 +4 Boris Rogoznica - 3 Galerija

Boris Rogoznica na Instagram storiju objavio fotografiju iz i to bez majice i tako dao do znanja da su u tijeku njegove pripreme za ljeto.

Pjevač Boris Rogoznica prije nekoliko dana pohvalio se golišavom fotografijom s plaže u Zadru, a sada je na svom Instagram storiju objavio kako se priprema za nadolazeću ljetnu sezonu.

Pogledaj i ovo Boris Rogoznica svakako je zanimljivo! Boris Rogoznica pohvalio se novim poslom: ''Na prvu možda zvuči neobično i teško ga je povezati sa mnom, ali...''

Naime, pozirajući u teretani bez majice dodao je: "Vraćaju se mišići, vraćaju". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

Boris na društvenim mrežama voli podijeliti trenutke iz teretane gdje naporno trenira, a to se vidi i po njegovim rezultatima, točnije fizičkoj transformaciji.

U zadnje vrijeme sve češće pokazuje svoje golišavo tijelo pa je tako prije par mjeseci u svojoj glazbenoj priči bez cenzure pod nazivom "Vjetar" pokazao i dio sebe.

''Vjetar'' je bio pravo malo iznenađenje za vjernu publiku u kojoj je i sam Boris pronašao put iz svakodnevice i iznjedrio nešto malo drugačije od onoga na što smo navikli kada je njegov glazbeni izričaj u pitanju.

''Zvuk i atmosfera pjesme su ponešto drugačiji od onog što se od mene očekuje i zbog toga sam dodatno nestrpljiv i uzbuđen. Nekako vjerujem da će se publika pronaći u tekstu, no i u samoj pjesmi ''Vjetar'', ali isto tako da će osjetiti iskrenu i sirovu emociju glazbe'', zaključio je.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +17 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u vrućim hlačicama pokazala noge za koje vježba i po četiri sata dnevno, trud se bome isplatio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene