Teška i neuobičajena godina

Jedna od najboljih hrvatskih glumica otvorila dušu na Instagramu: "Obećala sam da ga neću sramotiti i plakati"

Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Galerija

Bojana Gregorić Vejzović emotivnom objavom obilježila je sinov uspjeh završetka osnovne škole s odličnim uspjehom i početak novog životnog poglavlja.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je emotivnom objavom obilježila i čestitala sinu Raulu na završetku osmog razreda, i to s odličnim uspjehom, bez ijedne četvorke ili manje ocjene.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović već gradi i karijeru! Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

"Moj sin završio je 8. razred! Svjedodžbu 5,0 jučer predvečer svečano je primio u svojoj sada već bivšoj školi! Čestitam, ljubavi moja, jako sam ponosna na tebe! Čestitam svim osmašima, ali i roditeljima te pogotovo našim dragim profesorima!! Bila je ovo vrlo neuobičajena i teška školska godina. Počinje novo razdoblje, novi izazovi! Osobno vrlo emotivno doživljavam te prekretnice. Obećala sam sinu jučer da ga neću sramotiti i plakati, ali plakala sam, pa se i ovo sada čini previše. No... djevojke i mladići, znajte da je pred vama bezbroj sjajnih mogućnosti! Nema toga što ne možete postići, samo je ponekad potrebno više 'zagrijati stolicu'! Sretno svima koliko god vas ima! Bez patetike i pretjerivanja, vi ste naša karta za put u bolju budućnost!!!" napisala je Bojana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

Osim sina Raula, Bojana je i ponosna majka kćeri Zoe, koje je dobila u sretnom braku s glumcem Enesom Vejzovićem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene