Uživa ona!

Naša umirovljena sportašica objavila fotografiju s plaže i otkrila detalj koji inače vješto krije od pogleda, baš joj dobro pristaje!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 6 Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 2 +19 Blanka Vlašić - 3 Galerija

Blanka Vlašić objavila je na Instagramu fotografiju u badiću pa pokazala veliku tetovažu na leđima.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić uživa u danima babljeg ljeta, što je otkrila i svojim pratiteljima na profilu na Instagramu na kojem je u priči objavila fotografiju s plaže.

39-godišnja Blanka pozirala je u badiću i pokazala vitku liniju, a isticala se i njezin lijepa duga kosa do pola leđa kao i tetovaža koja se nazirala, a kojom ih je ukrasila.

Nedavno su osvanule Blankine fotografije iz prošlosti koje su podsjetile na estetski zahvat kojem se bila podvrgnula 2008. godine, a točnije devijaciji septuma i korekciji nosa, o čemu je i sama bila progovorila u to vrijeme i otkrila detalje.

"Tu sam operaciju davno dogovorila i samo čekala pogodan trenutak. Planirala sam riješiti devijaciju septuma koja mi je otežavala disanje, što mi je kao sportašici smetalo, no kad mi je zagrebački estetski kirurg Siniša Glumičić, u čijoj sam klinici napravila zahvat, predložio da usput malo 'doradi' nos, pomislila sam: 'Zašto ne, kad sam već pod anestezijom?' Nikad ne bih otišla na taj zahvat samo zbog estetskih razloga. Mogla sam sa svojim 'starim' nosom mirno živjeti do kraja života. U mojoj obitelji svi imaju markantnije nosove", ispričala je tada Blanka za Gloriju.

Blanka danas uživa u zasluženoj sportskoj mirovini i majčinstvu sina Monda kojeg je dobila s belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom. Par se vjenčao u svibnju prošle godine, a u studenom su dobili prinovu i zanimljivo je da je Blanka rodila 8. studenog, točno na svoj 39. rođendan. U majčinstvu uživa uglavnom daleko od očiju javnosti i tek povremeno na društvenim mrežama bilježi posebne trenutke sa suprugom i sinom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 3 Dara Bubamara - 7 +26 Dara Bubamara - 8 Celebrity Poznata folk-pjevačica izgubila je 10 kilograma, ali raskošni atributi nisu nestali, evo kako ih je izbacila u prvi plan!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Lučić - 1 Milan Lučić Milan Lučić Milan Lučić +6 Milan Lučić Celebrity Hercegovački tajkun Milan Lučić uhvaćen je u rijetkom izlasku u javnost, a njegovo ponašanje nekad je bilo glavna tema medija!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene