Naljutio je objavom

Naomi je bijesna jer njezin bivši dečko čeka dijete s drugom samo nekoliko mjeseci od njihovog prekida

Naomi Campbell (Foto: Getty) Naomi Campbell (Foto: Getty) Getty 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell (Foto: Getty) Naomi Campbell (Foto: Getty) Naomi Campbell (Foto: Getty) Naomi Campbell (Foto: Getty) Naomi Campbell (Foto: Getty) Naomi Campbell (Foto: Getty Images) Naomi Campbell (Foto: Getty) Naomi Campbell Skepta (Foto: GQ) Naomi Campbell Skepta (Foto: GQ) Naomi Campbell Skepta (Foto: GQ) +0 Naomi Campbell (Foto: Getty) Galerija

Naomi Campbell vezu s reperom Skeptom potvrdila je u ožujku ove godine.

Bivši dečko poprilično ju je naljutio objavom sretnih vijesti.

Pogledaj i ovo Naomi Campbell ''Nikad nije kasno!'' U 54. godini dobila drugo dijete: Jedna od najpoznatijih žena na svijetu jedva je dočekala podijeliti sretnu vijest!

Prije nekoliko mjeseci činilo se kako je 47-godišnja manekenka Naomi Campbell ponovno sretna u ljubavi, no čini se kako se nešto, odnosno netko - dogodio.

Naime, nakon što je potvrdila vezu s 12 godina mlađim reperom Skeptom senzacionalnim naslovnicom GQ-a, reper je prošlog ponedjeljka na Instagramu objavio fotografiju s ultrazvuka kojom je potvrdio da će postati tata. Odmah su počele pristizati čestitke njemu i Naomi, no čini se kako manekenka ipak nije majka njegovog djeteta.

 

A post shared by Skepta (@skeptagram) on

Naime, Crna pantera na Instagramu je dva dana kasnije objavila fotografiju s luksuzne jahte na kojoj je pokazala besprijekornu liniju, a trbuščića nije bilo.

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Navodno je par prekinuo još u travnju ove godine, a Naomi je jako bijesna na bivšeg dečka što je fotografijom ponovno zainteresirao javnost za njihovu neslavnu ljubavnu priču. Obzirom na njezinu burnu prošlost te brojne skandale u kojima je gađala asistentice mobitelima, vjerujemo kako reperu nije svejedno.

 

A post shared by tan_y (@tan_y) on

"Naomi ne zna što se točno događa s njim niti da li doista postoji dijete, no nije joj svejedno što ih je fotografijom ponovno povezao te stavio u centar pozornosti medija. Ona želi ostaviti tu vezu iza sebe te se distancirati od svega", izjavio je izvor blizak manekenki za The Daily Mail.

 

A post shared by Pop (@_revistapop) on

Par se navodno počeo viđati ranije ove godine, a vezu su potvrdili u ožujku kada su u toplesu pozirali za slavni GQ. Tada se činilo kako je manekenka napokon našla sreću, no ona nije dugo potrajala. Naomi je odmah prestala slijediti bivšeg dečka na društvenim mrežama nakon sretne objave, no za sve ostale detalje javnost je ostala zakinuta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene