fotka sve dokazuje?

Dinamovac Bruno Petković ljubi bivšu suprugu Jerka Leke, Ivu Šarić? Uhvaćeni skupa na privatnoj večeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Šarić i Jerko Leko 2018. su priznali da su se razišli, a imaju dva sina. Bruno Petković u listopadu prošle godine prekinuo je višegodišnju vezu s manekenkom Teom Slavicom.

U prosincu prošle godine nogometaš Bruno Petković (25) viđen je u društvu tenisačice Donne Vekić (23) na Adventu, no čini se da to nije rezultiralo vezom. 

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Bruno Petković Sve se odvilo u tajnosti Naša manekenka podijelila je detalje vjenčanja s Brunom Petkovićem, otkrila je tko su bili kumovi, a već su otputovali i na medeni mjesec!

Naime, kako piše Gloria, dinamovac Bruno posljednja dva vikenda proveo je u društvu Ive Šarić (31), bivše supruge Jerka Leke. Diplomirana ekonomistica i manekenka bila je s nogometašem prije tjedan dana u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ovog vikenda na privatnoj večeri. Gloria je objavila i fotografiju na kojoj je par skupa za stolom s osmijesima na licima. 

Inače, Iva je od 2012. bila u braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom koji je sada nogometni trener. Prema pisanju domaćih medija razveli su se 2017., no potvrdili su to tek godinu dana kasnije. Bivši supružnici imaju sinove Carlosa (7) i Leona (5). 

Dinamovac Bruno Petković prekinuo je višegodišnju vezu s djevojkom, manekenkom Teom Slavicom (21) u listopadu prošle godine. Iznenadili su javnost tom odlukom, a nisu htjeli otkriti što im je presudilo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S2019

A post shared by I V A 🌷 (@iva__saric) on

"Da želim da me netko kontrolira, uz mene bi došao daljinski upravljač", napisala je Tea kraj prve fotografije koju je objavila na Instagramu nakon prekida. Bivši par ubrzo nakon što su se razišli obrisao je sve zajedničke fotografije s Instagrama. 

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato +0 Tvoje lice zvuči poznato Celebrity Maja Šuput ne može sakriti oduševljenje nakon lijepe vijesti: "Nitko sretniji od mene"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene