Bez svoje drage

Affleck snimljen ispijenog i umornog lica, kratko je u braku, a promjena na njemu već se vidi!

Ben Affleck - 3 Ben Affleck - 3 Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck - 1 Ben Affleck - 2 Ben Affleck - 4 Ben Affleck - 5 Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck +24 Jennifer Lopez i Ben Affleck Galerija

Ben Affleck viđen je nakon drugog vjenčanja njega i Jennifer Lopez, glumac je bio dobre volje, ali izgleda pomalo ispijeno.

Ben Affleck uhvaćen je od strane fotografa dok je sa svojim sinom šetao ulicama Los Angelesa. Prošlo je neko vrijeme otkako su on i Jennifer Lopez viđeni, a par je odmarao od svog drugog vjenčanja koje se odvilo na Benovom imanju Riceboro u Georgiji.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Affleck je prošetao u trapericama i traper košulji te je u ruci nosio kavu, a iako je bio dobro raspoložen, glumac izgleda malo ispijeno i pomalo mršavije nego inače.

Podsjetimo, nedavno su on i pjevačica ponovno stali pred oltar, ali ovoga puta pred prijateljima i članovima obitelji.

Spektakularno vjenčanje odvilo se na imanju na kojem su trebali imali svadbu i prvi put 2004. godine, a koja je na kraju otkazana.

Par se opet sretno spojio 20 godina nakon što su prvi put bili zajedno i zaručeni i nakon što su tada otkazali svoj prvi pokušaj vjenčanja.

Ben i Lopez upoznali su se na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su zaručeni od 2002. do 2004.

Benu je ovo drugi brak, nakon što se 2018. razveo od glumice Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, 16-godišnju kćer Violet, 13-godišnju Seraphinu i 10-godišnjeg sina Samuela.

Jennifer iza sebe ima tri propala braka. Od pjevača Marca Anthonyja, s kojim ima 14-godišnje dvojajčane blizance Emme Maribel Muñiz i Maximiliana Davida Muñiza, razvela se 2011. godine, bila je u braku s kubanskim konobarom Ojanijem Noom od veljače 1997. do siječnja 1998. te sa svojim bivšim pratećim plesačem Crisom Juddom od rujna 2001. do lipnja 2002.

Lopez je nosila vjenčanicu Ralpha Laurena, a Affleck je na sebi imao crno-bijelo odijelo.

Puno fotografija sa svadbe nema, a nekoliko njih procurilo je u medijima na sam dan vjenčanja. Neke je podijelila i sama pjevačica, ostatak je najavila kako će se prikazati na njenoj internetskoj stranici On The JLo.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput objavila urnebesan video iz svatova: ''Taman kad pomislim da me više ništa ne može iznenaditi...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Napad na kraljičin lijes Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 5 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 3 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 2 +23 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 1 Celebrity Šokantni prizori tijekom bdjenja za kraljicu Elizabetu: Muškarac se probio kroz gomilu i zgrabio za lijes, BBC prekinuo prijenos!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene