Nove fotke sve otkrile

Ova ljepotica nova je djevojka glumca koji se godinama bori s ovisnostima, a mlađa je od njega 16 godina

Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Getty Images) Ben Affleck (Foto: Getty Images) +0 Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Galerija

Oskarovac Ben Affleck i glumica Ana de Armas zbližili su se na snimanju trilera "Deep Water".

Oskarovac Ben Affleck (47) ljubi 16 godina mlađu kolegicu Anu de Armas. Par je viđen kako se strastveno ljubi tijekom zajedničkog putovanja na Kubi.

Pogledaj i ovo showbuzz ne liči na sebe! Poslije prekida sa 16 godina starijim glumcem koji još tuguje za njom, odlučila se na promjenu imidža

Kako piše američki People, Ben i Ana u subotu nisu mogli maknuti ruke jedno s drugoga dok su čekali ukrcavanje za privatni avion za povratak u Los Angeles. “Definitivno su u vezi“, rekao je prijatelj para.

Inače, glumica potječe s Kube, a viđena je s Affleckom dok su šetali po Havani i jeli. Par je cijelo vrijeme bio nasmijan i uskoro su ih zamijetili obožavatelji  koji su ih zamolili da se fotografiraju s njima. I Ben i Ana rado su pristali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Actually I’m in Havana. La Habana te queda bien @benaffleck 😉 Havana suits you well 🇨🇺 . . . #clandestina99 #diseñocubano #cuba #benaffleck

A post shared by Clandestina (@clandestina99) on

Affleck i de Armas nedavno su dovršili snimanje trilera “Deep Water“, na kojem su se upoznali i zbližili. Par je viđen kako nakon posla na setu odlazi skupa u kafić u New Orleansu. “Ben je osvajao Anu na španjolskom jeziku“, ispričao je očevidac.

Armas glumi u najnovijem filmu o Jamesu Bondu "No time to die", čija je premijera pomaknuta na studeni ove godine zbog straha od koronavirusa. Glumica je utjelovila agenticu CIA-e koja pomaže agentu 007. 

Inače, Affleck se 2018. godine razveo od glumice Jennifer Garner (47), s kojom ima troje djece. Odugovlačio je s rastavom čak tri godine stalnim odvikavanjima od alkohola, a optužen je i za seksualno zlostavljanje. Garner mu je cijelo vrijeme bila potpora.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać TLZP: Neda Parmać kao Tereza Kesovija Neda Parmać +0 Neda Parmać (FOTO: Instagram) Celebrity Reakcije na Nedinu preobrazbu u Terezu Kesoviju se ne stišavaju, izvedbu nam je komentirala i sama glazbenica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene