novi detalji

Princeza Diana tvrdila je da je pobijedila bolest, no njezin zaposlenik sada otkriva tajnu koju je čuvala

Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Galerija

Princeza Diana u intervjuu 1995. godine otkrila je kako se borila s bulimijom, a rekla je i da je bolest iza nje. Njezin batler sada tvrdi drugačije.

Bivši batler princeze Diane Paul Burrell otkrio je kako tragično preminula članica britanske kraljevske obitelji nikada nije pobijedila bulimiju. Pokojna princeza dugo se godina borila s poremećajem prehrane, no rijetki su znali detalje o tome.

Pogledaj i ovo Kruna, The Crown Kakvo je vaše mišljenje? Jezivo stvaran prikaz Dianina emocionalnog i fizičkog stanja nije bio dovoljan da održi oduševljenje prema ovoj hit-seriji

Diana je priznala kako je imala probleme zbog bulimije, no Burrell ističe kako je nikada nije preboljela, već je bolest bila s njom sve do njezine smrti. "Bulimija je i dalje bila tu sve do posljednjeg trenutka. Ta bolest je bila njezina kontrola i njezin način da ima uopće šansu kontrolirati nešto u svom životu. Njezin životni cilj bio je da nikada ne izgubi dostojanstvo i da nikada ne skrene s puta zbog svojih sinova", ispričao je njezin bivši batler.

Lady Di je tek 1995. godine u intervjuu s Martinom Bashirom priznala kroz što je prolazila. Istaknula je kako je bulimija bila rezultat njezina nezadovoljstva brakom s princom Charlesom. "Dugo, dugo godina sam se borila s bulimijom, ali sada sam slobodna", rekla je Diana u tom intervjuu te je dodala kako je vapila za pomoći, ali na potpuno pogrešan način.

Diana je svojim priznanjem pokazala i kako je zaista bila princeza naroda. Javnosti je dala do znanja da nije imuna ni na takve bolesti, a ljudi su je zbog njezina pristupa obožavali.

Četvrta sezona serije "Kruna", koja je počela u nedjelju, prikazuje i Dianinu borbu s bulimijom. Iako mnogi kritičari tvrde kako je većina scena izmišljena, drugi pak tvrde da je Diana zaista imala probleme do samoga kraja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene