ipak nisu uspjeli

Svi pričaju o prekidu veze srpskog youtubera: On je otkrio razlog kraja ljubavi, a oglasila se i sad već bivša djevojka!

Baka Prase i Anja Blagojević Baka Prase i Anja Blagojević Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Baka Prase i Anja Blagojević - prekid - 4 Baka Prase i Anja Blagojević - prekid - 3 Baka Prase i Anja Blagojević - prekid - 2 Baka Prase i Anja Blagojević - prekid - 6 Baka Prase i Anja Blagojević - prekid - 5 Baka Prase i Anja Blagojević - prekid - 1 Baka Prase i Anja Blagojević - prekid - 7 Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 11 Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 10 Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 9 +10 Bogdan Ilić - 2 Galerija

Iako su svojoj vezi dali drugu šansu, čini se da je ipak došao kraj ljubavi između Bake Praseta i Anje Blagojević.

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, možda je i najpoznatiji youtuber na Balkanu, a osim po sadržaju koji izbacuje, javnost osobito zanima i njegova veza s influencericom Anjom Blagojević.

Međutim, njihovoj ljubavnoj romansi ipak je došao kraj. Baka Prase snimio je video u kojemu je objasnio da su prekinuli zbog njegove karijere, a i Anja se na Instagramu osvrnula na razloge prekida.

"Ja sam uz Bogdana bila uvijek. Što god da je bilo, ja sam uvijek ostajala s njim i bila mu podrška. Ja sam svoj 'test' prošla više puta. On svoj 'test' nije prošao. Možda se trudio, ali nije uspio", započela je.

"Znate kako kažu da žena svoju lojalnost i ljubav muškarcu dokazuje kad je on na nuli, kad ostane bez svega. Možemo se složiti da je to istina. A znate što je još veća istina o kojoj se malo manje priča? Muškarac se ženi dokazuje kad ima moć i novac, kad je na vrhuncu", napisala je pa je otkrila stvarni razlog njihova prekida.

"Budući da je razlog raskida njegova ogromna želja za još više novca, a ja sam postala 'prepreka' u ostvarivanju toga, nadam se da i ovaj put neće svi prsti biti upereni u mene kako sam ja najveća sponzoruša, kako sam ja njega iskoristila zbog novca i popularnosti. Zaista po drugi put ne mogu se nositi s tim i smatram da to nisam zaslužila. Istina je kao što vidite potpuno suprotna", zaključila je.

Obratila se i hejterima i osvrnula se na negativne komentare da je s njim bila zbog novca.

"Iskreno, kamo sreće da ste vi svi u pravu. Kamo sreće da sam sponzoruša i da sam ga samo iskoristila. Ali ne, ipak sam ispravna osoba koja je bila s njim iz ljubavi. Nakon što mi se moja dobrota i posvećenost jednoj osobi obila o glavu, vjerujte mi da bih više nego išta voljela da ste u pravu", poručila im je.

"Želim mu zahvaliti na svemu što je učinio za mene dosad i što me je ipak dugo činio presretnom. Ovo je naš kraj", zaključila je Anja.

Podsjetimo, ovom slavnom paru nije prvi put da su prekinuli. U vezu su uplovili 2021. godine, nakon čega su bili razdvojeni neko vrijeme. Kasnije su opet obnovili ljubavnu romansu, ali čini se da je ipak sada konačni kraj.

Pogledaji ovo Bogdan Ilić - 1 Celebrity Najpoznatiji srpski youtuber izmislio da je bankrotirao? Navodno se zna i koji je razlog ovog njegovog bizarnog poteza!

Pogledaji ovo Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 8 Celebrity Srpski youtuber pohvalio se novim stanom od 300 kvadrata, nova raskoš posebno je oduševila njegovu djevojku!

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Ovo je YouTuber kojem je pjesma prva na trendingu u Hrvatskoj, optužili su ga za ubojstvo, a potom ga je ostavila i poznata djevojka

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Black - 8 Jack Black - 4 Jack Black - 2 Jack Black - 10 +21 Jack Black - 5 Nekad i sad Ne, ovo nije beskućnik, već glumac i komičar kojeg ste gledali u nekima od najvećih filmskih hitova

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje - Marko Rog i Rea Brlek - 3 Vjenčanje - Marko Rog i Rea Brlek - 1 Vjenčanje - Marko Rog i Rea Brlek - 2 Vjenčanje - Marko Rog i Rea Brlek - 4 +10 Vjenčanje - Marko Rog i Rea Brlek - 5 Celebrity Dinamovac i najskuplji igrač u povijesti HNL-a oženio se lijepom Reom, pogledajte prekrasne prizore njihova vjenčanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene