zna što želi!

Baby Lasagna otkrio koji mu je cilj sada nakon Dore: ''Fokusirat ću se na...''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna, Dora 2024 Zdravlje na kvadrat: Baby Lasagna - 3 Zdravlje na kvadrat: Baby Lasagna - 2 Zdravlje na kvadrat: Baby Lasagna - 1 +0 Zdravlje na kvadrat: Baby Lasagna - 4 Galerija

Baby Lasagna nakon pobjede na Dori dao je intervju za emisiju ''Zdravlje na kvadrat''.

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, ove godine predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Švedskoj.

U svibnju putuje u Malmo.

Jutro nakon pobjede na Dori dao je veliki intervju za Novu TV i emisiju "Zdravlje na kvadrat" za koju kaže da je sa zadovoljstvom pogleda!

Našem je Daliboru ispričao puno toga: o baki, obitelji, Lici i Istri, strahovima, selidbi, životu na selu. Uz to je i govorio i o tome kako funkcionira s ljudima, što ga smeta, što mu nedostaje, ali i što ne voli kod sebe.

Cijeli intervju možete pogledati u nedjelju 3. ožujka u "Zdravlju na kvadrat", a sad pogledajte što je rekao o reakciji svoje obitelji na sinoćnju pobjedu na Dori, što planira idućih tjedana te kako će se predstaviti na Eurosongu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 10 Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 8 +26 Baby Lasagna - 7 Celebrity Baby Lasagna završio u suzama nakon pobjede na Dori, ovo ga je posebno dirnulo: "Može malo manje emotivna pitanja?"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna, Pobjednik Dore 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 +27 Baby Lasagna, Dora 2024 Celebrity Seve osobno čestitala Baby Lasagni na pobjedi, trenutak njihova susreta širi se društvenim mrežama!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene