Uspješan i talentiran

Tko je zapravo Baby Lasagna? Većina prije Dore za njega nije čula, ali on se itekako ima čime pohvaliti!

Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna na Dori 2024 - 7 Baby Lasagna na Dori 2024 - 6 Baby Lasagna na Dori 2024 - 5 Baby Lasagna, Dora 2024 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 +20 Baby Lasagna - 6 Galerija

Marko Purišić se u glazbene solo vode otputio 2022. godine, a već 13 godine niže svoje uspjehe.

Baby Lasagna iliti Marko Purišić trenutačno je jedno od najpopularnijih imena u Hrvatskoj, ali i regiji nakon što je ostvario premoćnu pobjedu na ovogodišnjoj Dori s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Marko će nas tako predstavljati na Eurosongu u Švedskoj kamo putuje u svibnju, no prije nastupa na Dori, domaćoj je javnosti bio relativno nepoznato ime. Unatoč tome što se glazbom bavi već 13 godina, većina je za njega prvi put čula kada je objavljena vijest da će nastupiti kao rezerva i to nakon što je Zsa Zsa odustala od natjecanja.

  Pogledaji ovo Severina - 1 Celebrity Seve osobno čestitala Baby Lasagni na pobjedi, trenutak njihova susreta širi se društvenim mrežama!

On je inače pjevač, gitarist, glazbeni producent i autor, a zanimljivo je da je pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" sam napisao i uglazbio. Marko je bio član grupe Manntra od 2011. do 2016. pa od 2018. do 2022. godine, a koja je inače također nastupila na Dori 2019. godine s pjesmom "In The Shadows" kada su završili na visokom četvrtom mjestu.

Jeste li čuli za Baby Lasagnu prije Dore?

  • Da i znam njegove pjesme!
  • Ne!

Ukupno glasova:

Nakon toga Marko je odlučio krenuti u solo vode i 2023. godine objavio je svoj debitantski singl "IG Boi" i to pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, a uslijedio je i singl "Don't Hate Yourself, But Don't Love Yourself Too Much".

Pogledaji ovo Baby Lasagna, Pobjednik Dore 2024 Celebrity Prva izjava Baby Lasagne nakon što je dobio kipić Dore u ruke: ''Rekao sam nije gotovo dok nije gotovo!''

Prema podacima s wikipedije, Marko je koautor čak 12 pjesama s albuma "Ravenblack" njemačkog rock benda Mono Inc., a koji je dospio na prvo mjesto najprodavanijih albuma u Njemačkoj.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Komentar Dejana Lovrena na Baby Lasagnu Baby Lasagna, Pobjednik Dore 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 Finalisti Dore 2024. - 12 +28 Finalisti Dore 2024. - 10 Celebrity Dejan Lovren obrušio se na Baby Lasagnu nakon pobjede na Dori, njegovu pjesmu opisao je kao demonizam: ''Fuj!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Finalisti Dore 2024. - 12 Finalisti Dore 2024. - 10 Finalisti Dore 2024. - 3 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 9 +24 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 8 Zanimljivosti O čemu zapravo pjeva Baby Lasagna? Evo kako ''Rim Tim Tagi Dim'' glasi kad se prevede na hrvatski

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene