slavlje u najavi!

Znate li koliko je godina danas napunio Baby Lasagna? Jednom fotkom priznao je da se osjeća staro pa objasnio i zašto!

Baby Lasagna Baby Lasagna Foto: Sasa Miljevic/Pixsell

Baby Lasagna danas je napunio 29 godina, a na Instagramu je priznao da se osjeća staro zbog jedne fotografije.

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, danas slavi 29. rođendan, a tim je povodom na svom Instagram storyju objavio jednu staru fotografiju.

"Zbog ove fotke osjećam se staro, a znate zašto? Klinac s fotke je moj bubnjar", napisao je te označio Matiju Klaja, 18-godišnjeg bubnjara koji je zamijenio Lasagnina brata na Eurosongu.

Inače, Lasagna je i uoči svog rođendana objavio rijetku fotografiju s bratom Martinom te je priznao kako je dobio najbolji rođendanski poklon.

"Upozorenje! Ako vam se gadi dok dijete povraća, nemojte prelaziti na drugu fotografiju. Ako ne, uživajte i nema na čemu. U svakom slučaju, jako sam sretan jer sam dobio najbolji rođendanski poklon - moj brat se vratio kući i tu će ostati. Pridružit će se našem bendu", otkrio je u objavi naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu.

Njegov 26-godišnji brat Martin također je glazbenik, a braću povezuje i jedan zajednički uspjeh.

Naime, Lasagna je napisao tekstove za album Ravenblack benda Mono Inc., koji je bio odlično prihvaćen u Njemačkoj i našao se na prvom mjestu službene njemačke ljestvice slušanosti, za što je dobio i nagradu.

Upravo u tom bendu njegov brat Martin svira bas-gitaru, a nastupa i pod umjetničkim imenom Val Perun.

Nakon zajedničke karijere Marko je odlučio nastavili solo karijeru 2023. godine pod imenom Baby Lasagna.

Pogledaji ovo Baby Lasagna inMagazin Baby Lasagna o velikim životnim promjenama: ''Sad smo išli na ručak u restoran, prije šest mjeseci nismo imali za taksi...''

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 1 Celebrity Baby Lasagna otkrio da je malo nedostajalo da ne doživi ovakvu karijeru: ''Bilo me sram...''

Pogledaji ovo Baby Lasagna i Grše Celebrity Baby Lasagna ispričao sve o susretu s reperom Gršom: ''Nisam znao što očekivati, na kraju sam se zaljubio!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Sandi Cenov - 3 +25 Maja Šuput - 7 Celebrity Nova objava Maje Šuput i supruga Nenada oduševila je pratitelje, evo kako je pjevačica nahvalila svog partnera!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Arapović - 6 Emina Arapović - 5 Emina Arapović - 3 Emina Arapović - 2 +22 Emina Arapović - 4 Celebrity Sjećate se Emine Arapović? Proslavila se u prvom hrvatskom talent showu, a sada se udala za dugogodišnjeg partnera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene