uživaju u poreču

Nova objava Maje Šuput i supruga Nenada oduševila je pratitelje, evo kako je pjevačica nahvalila svog partnera!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Sandi Cenov - 3 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 +19 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Galerija

Maja Šuput oduševila je pratitelje najnovijom objavom na Instagramu na kojoj je pozirala sa suprugom Nenadom.

Naša pjevačica i kraljica svadbi Maja Šuput često sa svojim pratiteljima podijeli trenutke iz privatnog života, ali nerijetko obožavatelje obraduje i obiteljskim fotkama.

Sada je pozirala sa suprugom Nenadom u Poreču pokraj mora. 

"Mužić po mjeri Instagrama", napisala je u opisu objave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja i Nenad zajedno imaju sinčića Blooma, u braku su od svibnja 2019. godine. Partneri su i kad je posao u pitanju te su zajedno uspješno razvili njezin brend.

Tatarinov je diplomirao na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, a magistrirao u Italiji. Raditi je počeo još kao srednjoškolac, i to u hotelu.

''Uvijek je bilo moraš nešto raditi, ali počeo sam na odjelu sporta i rekreacije i tu sam prošao u smislu turizma apsolutno sve. Moja je karijera vezana za hotelijerstvo od samih početaka pa nadalje. Tu sam postigao sve što sam nekad davno zacrtao, sad bih mogao tu jako puno o tome pričati jer pozicije na kojima sam radio su bezbrojne'', ispričao je u svojem prvom televizijskom intervjuu koji je prošle godine dao za emisiju IN magazin.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Pogledajte kako Bloom oponaša mamu Maju, video je pravi hit: "On se meni ruga! Je li ovo moguće?"

Pogledaji ovo Maja Šuput i Sandi Cenov - 1 Celebrity Maja Šuput i Sandi Cenov objavili duet, ovaj spot morate pogledati!

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Majin Bloom pozirao s našim Vatrenim, ekipa se šali na račun detalja po kojem sliče: "Kao da mu je tata!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Arapović - 6 Emina Arapović - 5 Emina Arapović - 3 Emina Arapović - 2 +22 Emina Arapović - 4 Celebrity Sjećate se Emine Arapović? Proslavila se u prvom hrvatskom talent showu, a sada se udala za dugogodišnjeg partnera!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju TBF na 64. Splitskom festivalu - 1 TBF na 64. Splitskom festivalu - 2 TBF na 64. Splitskom festivalu - 3 TBF na 64. Splitskom festivalu - 4 +25 TBF na 64. Splitskom festivalu - 5 Celebrity Saša i Mladen iz TBF-a o novim pjesmama, ali i o problemima koje su neočekivano snašli bend: "Previše nas je pa se moramo sami snaći"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene