''Super lik, kao ja''

Baby Lasagna ispričao sve o susretu s reperom Gršom: ''Nisam znao što očekivati, na kraju sam se zaljubio!''

Baby Lasagna i Grše Baby Lasagna i Grše Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna i Grše - 3 Baby Lasagna i Grše - 1 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna ''and I'' - 1 Baby Lasagna ''and I'' - 2 Baby Lasagna ''and I'' - 3 Baby Lasagna ''and I'' - 4 Baby Lasagna ''and I'' - 5 Baby Lasagna +24 Baby Lasagna i američka veleposlanica - 2 Galerija

Zajednička fotografija Baby Lasagne i Grše nedavno je zapalila internet, a Marko je sada ispričao kako je prošao njihov susret.

Popularni domaći reper Grše i Baby Lasagna nedavno su nastupili u Primoštenu, a onda su na društvenim mrežama objavili selfie koje je oduševio njihove obožavatelje.

Marko je sada u razgovoru za RTL Direkt ispričao da bi volio snimiti duet s triljskim reperom, što su i mnogi fanovi komentirali ispod njihove zajedničke fotografije.

"Iznenadio sam se koliko je eksplodirala ta slika. Upoznao sam ga, nismo se prije nikad upoznali i nisam znao što očekivati. Na kraju sam se zaljubio u njega. Meni je on super dečko, super lik, prolazimo jako slične stvari, čini se ful skroman, normalan, tako da sam oduševljen s njim", rekao je.

"Nakon što smo se upoznali, ja sam totalno za suradnju. Počeli smo nešto pričati o tome. Kad on izađe na stage, to je opći kaos, klinci vrište. Svi prisutni vrište. On isto kao i ja divlja, pričali smo baš o istom problemu da se zaletimo pa ostanemo bez daha i ne možemo otpjevati pjesmu. I na tom nivou smo se povezali. Znači, apsolutni kaos", ispričao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRŠE (@grse.95)

Grše u posljednje vrijeme oduševljava svoju publiku novim pjesmama, a da je rado slušan pokazuje i Billboardova ljestvica.

Na prvom mjestu je ''Forza'' koja je na ljestvici već dva tjedna, a na trećem mjestu je ''Fantazija'' koju je snimio s mladom pjevačicom Miach.

S druge strane, naš Baby Lasagna ostvario je veliki uspjeh na Eurosongu, a ovaj tjedan objavio je i svoju novu pjesmu ''and I''.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Lasagna objavio novu fotografiju s djevojkom, opis sve govori o njihovom odnosu: ''Elizabeta me tuče po stražnjici!''

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna iskreno o svom strelovitom putu do slave: "Svjetska postignuća ne donose sreću, sve je privremeno i potrošno…"

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 3 Celebrity Nikome nije jasna nova snimka koju je objavio Baby Lasagna: ''Što je ovo, molim te, objasni!''

Pogledaji ovo Grše Celebrity Grše iznenadio uvredljivim objavom o Eurosongu, koju je zbog kritika obrisao: "Grozno, brate, grozno"

Pogledaji ovo Grše u Domu sportova - 8 Clubzone Grše u Zagrebu održao svoj najveći samostalni koncert do sada: "Ovo je ostvarenje svih snova!"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Tracey Glavina - 2 Tonči i Tracey Glavina - 1 Tonči Glavina - 2 Tonči Glavina - 1 +3 Tonči Glavina - 3 Celebrity Lijepa supruga ministra Glavine privukla pozornost na partyju u Splitu, o njoj se jako malo zna, a evo što je jednom prilikom otkrila

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin +28 Jelena Perčin - 3 Celebrity Našu glumicu od rastave s kolegom ne viđamo često, ali u ovom rijetkom izlasku oduševila je svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene