napravio show

Grše u Zagrebu održao svoj najveći samostalni koncert do sada: "Ovo je ostvarenje svih snova!"

Grše u Domu sportova - 8 Grše u Domu sportova - 8 Marko Lopac 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Grše u Domu sportova - 1 Grše u Domu sportova - 2 Grše u Domu sportova - 3 Grše u Domu sportova - 4 Grše u Domu sportova - 5 Grše u Domu sportova - 6 Grše u Domu sportova - 7 Grše u Domu sportova - 8 Grše u Domu sportova - 9 Grše u Domu sportova - 10 +9 Grše u Domu sportova - 11 Galerija

Na pozornici su mu se pridružili Hiljson Mandela, Mimi Mercedez, Miach, Bore Balboa, TTM, 30zona...

Uz energičnu podršku neumorne publike, triljski reper Grše 10. veljače u zagrebačkom Domu sportova održao svoj najveći samostalni koncert do sada. Kroz više od dva sata nastupa i niz iznimnih gostiju koji su mu se pridružili na pozornici, potvrdio je svoj status jednog od najistaknutijih aktera trenutne domaće hip-hop scene.

"Dom sportova je stepenica više u mojoj karijeri, presretan sam što sam dobio priliku nastupati na takvom kultnom mjestu", isticao je u najavama ovog koncerta, uz napomene kako će za ovu priliku napraviti svoj najbolji koncertni show do sada. Svoju riječ je održao i na oduševljenje publike, priredio moćan hip-hop nastup, popraćen pomno dizajniranom pozornicom, scenografijom, produkcijom i set-listom.

Pogledaji ovo Grše Celebrity Novo priznanje reperu iz Trilja, koji se već upisao u povijest hrvatske glazbe: "Deset godina mi je trebalo da preko noći uspijem!"

Koncert je otvorio s jednom od svojih najuspješnijih pjesama, "Highlife" i zatim iznio bogatu set-listu ispunjenu hitovima "Sip", "Mamba", "Mamma Mia", nezaobilaznih "Badr Hari", “Konobar”, “Sin City”, emotivne "Suza", kao i novim singlovima "Fantazija" i "Tokyo Drift", na što je publika neumorno reagirala gromoglasnim pjevanjem svih stihova.

Na pozornici mu se pridružio i niz eminentnih gostiju s kojima je do sada ostvario suradnje, pa su tako uz njega zajedničkim snagama pjesme izvodili i Hiljson Mandela, Mimi Mercedez, Miach, Bore Balboa, TTM, 30zona, Peki i Baks.

U posljednje četiri godine, Grše je iz underground repera izrastao u vodeće ime nove domaće hip-hop generacije. Uz priznanja u obliku nagrada Cesarica i Zlatni Studio, posebno se ističe činjenica kako je u travnju 2023. godine dosegnuo #1 Billboard Croatia Song liste i tako postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu ove liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima u Hrvatskoj.

Pogledaji ovo In Magazin: Cesarica inMagazin Popularni Grše i supruga Rafaela prvi put skupa pred kamerama, ona mu je najveća potpora u svemu: "Promijenio se, ali..."

Iza sebe ima dva albuma, a tijekom ove godine možemo očekivati i treće studijsko izdanje, najavljeno prethodnih tjedana singlovima "Fantazija" ft. Miach i "Tokyo Drift" ft. Mimi Mercedez. Obje pjesme su u vrlo kratkom roku naišle na izvrstan prijem kod publike i ostvarile zamijećene brojke slušanosti na digitalnim platformama, što uključuje i #1 na Youtube Trending listi u kategoriji glazbe.

"Prije svega hvala publici, ovo je ostvarenje svih snova" istaknuo je Grše po završetku sinoćnjeg koncerta, kojim je ispisao neke nove stranice povijesti domaće glazbene scene i hip-hop kulture.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin Ella Dvornik +25 Ella Dvornik i Alka Vuica Celebrity Ella Dvornik nakon prisnih fotografija s producentom objavila njihov zajednički video: "Kako je bilo dobro!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 5 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 2 +26 Tom Cruise i Katie Holmes - 10 Celebrity Opet svi pričaju o izgledu Toma Cruisa: Pogledajte zašto su njegove fotografije s princom Williamom izazvale čuđenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene