Kakav kaos!

Naš omiljeni glumac poljubio je pogrešnu ženu pred punicom, evo kako je ona reagirala kad je to vidjela!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester, Asim Ugljen i Mia Kovačić Ida Prester, Asim Ugljen i Mia Kovačić +0 Ida Prester, Asim Ugljen i Mia Kovačić Galerija

Asim Ugljen gost je nove epizode Fakapa, u kojoj su ga ugostile Mia Kovačić i Ida Prester. Web-serijal "Fakap" bavi se fenomenima i trenucima gluposti i nespretnosti, a možete ga pratiti svaki četvrtak u 18 sati na portalu showbuzz.hr!

Naš poznati glumac Asim Ugljen Miji Kovačić i Idi Prester u novoj epizodi web-serijala "Fakap" prepričao je neke svoje najsmješnije i zeznute životne situacije, koje dosad nije javno dijelio.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Ajoj! Šuput otkrila što joj se to dogodilo pred tri tisuće ljudi: "Cijele? Cijele! Pred prijateljima, mamom i tatom u prvom redu"

Ida i Mia su mu odmah u startu rekle da im izgleda kao osoba s puno fakapa, a on im je iskreno priznao kako je to istina, te im prvo ispričao sve o trenutku kada je poljubio pogrešnu ženu, a u videu pogledajte o kome je bila riječ!

"Kad sam je poljubio shvatio sam da to nisu usne moje žene i vidio sam vjenčanicu", ispričao je Asim.

Asim je ispričao pred kamerama i zašto mu nije uspjela ljubav s Mijom Kovačić, a prisjetio se i kako je jednom prilikom zeznuo kolegu Žarka Radića i rekao mu da čeka dijete s jednom novinarkom koju je upoznao na tulumu, a koji je ostao zgrožen jer obožava njegovu suprugu.

Mija i Ida za Asima su pripremile i izazov, a kako je sve ispalo pogledajte u novoj epizodi serijala Fakap. 

Web-serijal "Fakap" bavi se fenomenima i trenucima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Gosti prve sezone oduševili su korisnike portala i društvenih mreža, a sam serijal je zbog svojeg drugačijeg, ležernijeg pristupa ostvario zapanjujuće rezultate. Pola milijuna pregleda članaka za cijelu sezonu, 210 tisuća videopregleda po epizodi na društvenim mrežama te čak 4,2 milijuna videopregleda cijele sezone na društvenim mrežama – brojke su koje dokazuju da je ''Fakap'' postao pravi hit te da publika s nestrpljenjem očekuje nove goste.

A koga će sve Ida i Mia ugostiti u drugoj sezoni, pratite u našim videima!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene