Potresno svjedočenje

Slavni glumac svjedočio na suđenju serijskom ubojici koji mu je ubio blisku osobu: "Došao sam prekasno"

Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) +0 Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Galerija

Ashton Kutcher pojavio se na sudu u Los Angelesu kao svjedok na suđenju za ubojstvo Ashley Ellerin.

Holiuvdski glumac Ashton Kutcher pojavio se na sudu u Los Angelesu kako bi svjedočio o događajima koji su pretodili noći u kojoj se dogodilo brutalno ubojstvo Amerikanke Ashley Ellerin, s kojom je te iste večeri trebao izaći na spoj.

Pogledaj i ovo showbuzz Pjevačica na sudu 'Osim što su me pokušali ubiti, bio je to lijep dan'

41-godišnji Ashton pojavio se miran i pribran na mjestu za svjedoke na suđenju protiv Michaela Thomasa Gargiula, zvanog i "holivudski trbosjek", koji je prema tvrdnjama policije Ashley zadao gotovo 50 smrtnosnih uboda nožem. Ashton je ispričao poroti kako je "zeznuo" planove te večeri, točnije 21. veljače 2001. godine, jer je naime više od dva sata zakasnio na dogovoreni spoj sa žrtvom.

Priznao je kako je sljedeći dan nakon što je čuo što se dogodilo tada 22-godišnjoj Ashley, bio izvan sebe od straha i potpuno se uspaničio jer je znao da su otisci njegovih prstiju bili na kvaki ulaznih vrata njenog stana i bojao se kako će biti jedan od osumnjičenih za ubojstvo.

U sudnici je na optuženičkoj klupi bio pristuan i Gargiuala, pred kojim je Ashton ispričao kako je upoznao Ashley 2000. godine dok je radila kao model i bila studentica Instituta za modni dizajn u Los Angelesu. Njemu su tada bile 23 godine i počeo je glumiti u svojoj prvoj televizijskoj seriji "Lude sedamdesete", a prvi put ju je vidio na jednoj rođendanskoj zabavi. Nakon što su oboje prekinuli veze, zbližili su se i dogovorili su izlazak 21. veljače 2001. godine, i to u noći kada se održavala dodjele glazbene nagrade Grammy.

Kako tvrdi, tog ju je dana nazvao u poslijepodnevnim satima i dogovorili su se da će izaći na večeru i piće oko 8 sati navečer. Nazvao ju je ponovno pola sata prije dogovora kako bi joj je rekao da će kasniti jer svratio do prijateljice Kristy Swanson kako bi pogledali dodjelu Grammyja. Ashley mu je uzvratila poziv oko 8.30 i rekla mu kako je upravo izašla ispod tuša i osušila kosu.

"Rekao sam joj da ću malo kasniti i rekla mi je "ok, vidimo se poslije", izjavio je glumac.

Sudu je rekao kako je izgubio pojam o vremenu i nakon što ju je ponovno pokušao nazvati nije mu se više javljala. Odlučio je otići kući prošetati pse i nakon toga je ponovno nazvati i reći joj da uskoro stiže. No ona mu se ponovno nije javila.

Ashton se automobilom odvezao 5 blokova, kolika je bila udaljenost između njegove i Ashleyine kuće između 22.30 i 22.45 te je vidio njezin crveni BMW parkiran ispred i primijetio je kako su sva svjetla upaljena.

"Pokucao sam na vrata no nije bilo odgovora. Pokucao sam ponovno i opet ništa. Pogledao sam kroz prozor na prednjim vratima ali nisam ništa vidio. Probao sam otvoriti vrata ali su bila zaključana", ispričao je.

Dodao je i kako je pogledao u kuću s bočnih prozora jer mu je bilo čudno kako su sva svjetla upaljena. Činilo mu se kako je kuća malo u neredu ali mislio je da je tome razlog što se tek nedavno bila uselila.

"I onda sam vidio nešto, za što sam pomislio da je proliveno crveno vino na tepihu. Nisam se zabrinuo zbog toga jer sam bio kod nje na kućnoj zabavi i to se jednostavno događalo na studentskim zabavama", objasnio je.

Nakon što je zaključio kako u kući nema nikoga i jer mu nitko nije otvarao vrata, Ashton je otišao. Rekao je kako je pretpostavio da je Ashley izašla bez njega s prijateljicom jer je bila ljuta što je kasnio.

"Shvatio sam da zeznuo stvar, previše sam kasnio", izjavio je.

Ashley je mrtvu u stanu sljedeći dan pronašla cimerica. Ispostavilo se kako je crvena mrlja na tepihu koju je Ashton bio uočio bio trag krvi od 47 uboda nožem.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) +1 Severina (Foto: Promo) Celebrity O slučaju Severine i Popovića oglasila se i policija, Milan tvrdi: ''Nisam ju nazvao ubojicom''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene