"Holivudski trbosjek"

Bivša djevojka slavnog glumca brutalno je ubijena 2001. godine, ubojicu napokon sustigla kazna

Ashton Kutcher (Foto: Instagram) Ashton Kutcher (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ashton Kutcher (Foto: Instagram) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) +0 Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Galerija

Ashton Kutcher i Ashley Ellerin viđali su se davne 2001. godine.

2001. godine žena s kojom se viđao glumac Ashton Kutcher brutalno je ubijena.

Pogledaj i ovo Ekaterina K (Foto: Instagram) Kamere ga razotkrile Otkriven ubojica ruske blogerice, način na koji je ubijena sve je šokirao, a motiv je bizaran

Njezino ime je Ashley Ellerin, a njezinog ubojicu prozvali su "holivudskim trbosjekom". 43-godišnji serviser klima uređaja, Michael Thomas Gargiulo, ubio je studenticu i striptizetu u noći 21. veljače 2001. godine u njezinom domu u Los Angelesu s 47 uboda nožem.

Rane na njezinom tijelu bile su duboke i do 15 centimetara, a Ashley je ubijena svega nekoliko sati prije nego se s Ashtonom trebala naći na spoju.

Slavni glumac i suprug holivudske glumice Mile Kunis krajem svibnja svjedočio je protiv Michaela na sudu, a opisao je kako je tu večer planirao izvesti Ashley na zabavu nakon dodjele Grammyja.

Kada je stigao do njezine kuće, ona mu nije otvarala vrata niti se javljala na telefon, no u kući je bilo upaljeno svjetlo te je njezin automobil bio parkiran u dvorištu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ashton Kutcher (@aplusk)

Glumac je otkrio kako je pomislio da se studentica ljuti na njega, jer je tu večer kasnio na dogovor, a crvenu mrlju na tepihu koju je vidio kroz prozor pripisao je vinu, pa je zaključio kako je Ashley otišla van s prijateljicom. Nažalost, istina je bila puno brutalnija.

A 18 godina kasnije, ubojica je proglašen krivim, no Ashley nije jedina njegova žrtva. Gargiulo tek čeka suđenje za ubojstvo 18-godišnje djevojke kada je njemu bilo svega 17 godina, a 2005. godine ubio je i majku četvero djece. Tri godine kasnije pokušao je ubiti još jednu žrtvu, no ona mu je uspjela pobjeći.

Na suđenju je protiv njega bilo stotinu svjedoka, a stručnjaci ističu kako se radi o serijskom ubojici koji ubija iz seksualnih pobuda. Sve njegove žrtve bile su mlade i atraktivne žene u blizini kojih je živjeo i koje bi prvo promatrao i uhodio, a zatim brutalno ubio nožem.

On sebe ne smatra krivim. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) +4 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Celebrity Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene