ljubav joj godi

Najmoćnija žena modne industrije konačno potvrdila vezu sa slavnim glumcem, a pokazala je i nježnu stranu!

Anna Wintour i Bill Nighy Anna Wintour i Bill Nighy Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Wintour i Bill Nighy - 1 Anna Wintour i Bill Nighy - 2 Anna Wintour i Bill Nighy - 3 Anna Wintour s unukom Anna Wintour i Bill Nighy Anna Wintour i Bill Nighy Anna Wintour i Bill Nighy Anna Wintour Anna Wintour (Foto: Instagram) Anna Wintour (Foto: Getty Images) +9 Anna Wintour (Foto: Getty Images) Galerija

Anna Wintour i Bill Nighy došli su na Met Galu držeći se za ruke te su konačno potvrdili da su ljubavni par.

U ponedjeljak je u njujorškom muzeju Metropolitan održana Met Gala, koju tradicionalno organizira urednica časopisa Vogue Anna Wintour (73).

Pogledaj i ovo showbuzz Met Gala CIJENA ULAZNICE 30 000 DOLARA Ovo je bila najglamuroznija večer u godini

A najmoćnija žena modne industrije ovu je prigodu iskoristila i kako bi konačno potvrdila vezu sa slavnim britanskim glumcem i svojim vršnjakom Billom Nighyjem, o čemu se šuškalo već neko vrijeme.

Par se prošetao crvenim tepihom držeći se za ruke te je tako pozirao i fotografima, a inače ozbiljna Anna sada nije skidala osmijeh s lica. Čak je preskočila i svoj zaštitni znak - velike sunčane naočale, kojima inače pokriva lice i bez kojih je rijetko imamo priliku vidjeti, pa se čini da joj zaljubljenost itekako godi.

Wintour je za tu prigodu obukla upečatljivi Chanelov kaput, kojim je odala počast pokojnom glavnom dizajneru modne kuće Karlu Lagerfeldu, a Nighy se odlučio na klasičnu kombinaciju tamnog odijela, bijele košulje i kravate.

Glasine o vezi Anne i Billa počele su kružiti još 2021. godine, kada su zajedno snimljeni na romantičnoj večeri u Italiji, a otada su još nekoliko puta viđeni skupa u javnosti.

Par se navodno zbližio nakon Annina razvoda od američkog investitora Shelbyja Bryana. Njih dvoje zajedno su proveli 16 godina, a vjenčali su se 2004. na tajnoj ceremoniji. Još 2013. godine počelo se šuškati da im je brak na klimavim nogama, no službeno su se razveli tek u listopadu 2020.

Prije Bryana Wintour je bila u braku s psihijatrom Davidom Shafferom, s kojim je dobila dvoje djece.

Iako je na glasu kao ledena kraljica, Wintour je uoči Met Gale uhvaćena i u trenucima nježnosti sa svojim unučićem, a fotografiju, koju je u svojim pričama na Instagramu objavila njezina kći Bee Carrozzini, možete pogledati u galeriji.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson - 1 +21 Marko Perković Thompson Celebrity Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner +13 Kendall Jenner Celebrity Nikome nije jasno što to uopće ima na sebi, ali je baš potpuno prozirno i vidi se stvarno sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene