"Ženo zgodna!"

Devet mjeseci nakon trećeg poroda naša voditeljica izgleda kao da nikad nije rodila, u badiću je zasjenila i poznatu znamenitost!

Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja (FOTO: Instagram) +0 Anja Alavanja (Foto: Instagram) Galerija

Anja Alavanja Viljevac očarala je pratitelje na Instagramu svojom figurom u kupaćem kostimu samo devet mjeseci nakon rođenja trećeg djeteta.

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac s obitelji trenutačno uživa u Dubaiju, odakle se neprestano javlja na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz Obiteljske zgode i nezgode! Anja Alavanja podijelila anegdotu s obiteljskog putovanja: "Ima i većih budala od nas"

A nakon što je podijelila anegdotu koju su tamo doživjeli, pratitelje je počastila i svojim fotografijama u kupaćem kostimu.

"Na fotkama je atraktivan, ali uživo impresivan. Moć prirode i moć bogatstva na jednoj plaži", napisala je Anja u opisu fotki na kojima pozira ispred poznate znamenitosti Dubaija, hotela Burj Al Arab, koji je uspjela potpuno zasjeniti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anja Alavanja Viljevac (@anja_alavanjaviljevac)

"Meni si samo ti ovdje atraktivna", "Ženo zgodna", "Savršena", "Zgodna mama", "Prekrasna si", pisali su joj pratitelji koje je oduševila njezina figura u badiću samo devet mjeseci nakon poroda.

Podsjetimo, Anja je u travnju 2020. dobila sina Dana s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem, s kojim je u braku od rujna prošle godine.

Anja iza sebe ima propali brak s glazbenikom Željkom Romcem, s kojim ima još dvojicu sinova, a razvod su od javnosti uspjeli sakriti čak godinu dana.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene