ide njezinim stopama

Anita Dujić u preslatkom društvu stigla je na event Izabel Kovačić koja ni sama nije skrivala oduševljenje njezinom pratnjom

Anita Dujić Anita Dujić Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić - 1 Anita Dujić - 2 Anita Dujić - 3 Anita Dujić - 4 Anita Dujić - 3 Anita Dujić Anita Dujić - 1 Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić +18 Anita Dujić Galerija

Anita Dujić na otvorenju nove poslovnice Izabel Kovačić i njezinog brenda "Lunilou" stigla je u pratnji svoje kćeri Lili.

Naša bivša manekenka Anita Dujić zablistala je u elegantnom sakou na bež pruge ispod kojeg je nosila klasičnu crnu majicu, a na to je kombinirala crne tajice i mokasinke.

Društvo joj je pravila njezina četverogodišnja kćerkica Lili koja je na sebi imala haljinicu, bijele štramplice, cipelice, sivi kaput i crnu mašnu.

Cijelo vrijeme Lili je hodala uz svoju mamu i smješkala se gostima, a Izabel nije mogla sakriti svoje oduševljenje kada ju je ugledala.

Na fotografijama možete vidjeti njezin izraz lica kada je vidjela kako Lili ide upravo manekenskim stopama svoje majke Anite.

Prava mala dama osvojila je srca svih uzvanika te nitko nije mogao ne zamijetiti toliko slatkoće.

Nedavno je na Instagramu objavila niz simpatičnih fotografija sa Lili u kojima je pokazala kako izgleda njihovo žensko druženje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

Podsjetimo, Anita je majka dviju djevojčica koje je dobila sa Škotom Duncanom Broadfootom, s kojim je u braku od 2020. Osim Lili par ima još kći Elly Sky koja je došla na svijet u travnju ove godine.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Brenda Fricker - 9 Brenda Fricker - 2 Brenda Fricker - 6 Brenda Fricker - 10 +12 Brenda Fricker - 17 Celebrity Žene s golubovima sjetimo se svake godine tijekom blagdana, a njezina stvarna sudbina nije puno drukčija od one iz filma

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima +27 MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima Celebrity Kandidatima MasterChefa pridružili su se njihovi najbliži, pogledajte koliko nalikuju članovima obitelji!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene