Mame, sestre, ali i razrednice

Kandidatima MasterChefa pridružili su se njihovi najbliži, pogledajte koliko nalikuju članovima obitelji!

MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima Nova TV 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef MasterChef +21 MasterChef Galerija

Kandidati MasterChefa u zadnjem izazovu kuhali su sa svojim bližnjima, većina s članovima obitelji, no netko i s razrednicom.

U showu MasterChef ostalo je samo još šestero natjecatelja, a u zadnjem izazovu dobili su i posebne pomoćnike.

Kandidatima su se pridružili njihovi bližnji, s kojima su zajedno kuhali za posebnu nagradu od 3000 eura.

Dominiku, Luki i Sari u pomoć su priskočile njihove majke, Ivani sestra, koja je u sedmom mjesecu trudnoće, Petar je kuhao sa sestričnom, a Manuelu se pridružila njegova razrednica iz srednje škole.

Ovo posebno iznenađenje dalo je novi elan kandidatima koji su, ako je suditi po komentarima žirija, skuhali svoja najbolja jela dosad, a pobjedu je odnio jedini par koji nije u krvnom srodstvu - Manuel i razrednica.

Na kraju emisije, Stjepan je podijelio svoje zadovoljstvo riječima: "Jako sam zadovoljan današnjim kuhanjem i jelima. Kandidati su imali odriješene ruke, neograničen broj namirnica, kuhali su sa svojim najdražima i vidi se da su baš uživali."

Kako izgledaju bližnji top 6 kandidata MasterChefa, pogledajte u galeriji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alex D. Linz - 5 Alex D. Linz - 3 Alex D. Linz - 2 Alex D. Linz - 1 +2 Alex D. Linz - 4 Nekad i sad Gdje je danas Kevinov nasljednik? Predviđali su mu blistavu karijeru, no on se u tome nije vidio, a više ga ne biste prepoznali

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev i Jagoda Kumrić Petra Kraljev - 1 +25 Petra Kraljev - 2 Celebrity Zgodna zvijezda Kumova plijenila je poglede u izlasku, ovakvu je nemamo priliku vidjeti u seriji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene