Što stariji, to bolji

Angelina tvrdi da je Brad u 50-ima puno bolji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica Angelina Jolie priznaje da se veseli ostariti s Bradom Pittom.

Svijet slavnih ne prestaje pričati o tituli najseksi muškarca koju je magazin People dodijelio 40-godišnjem Davidu Beckhamu. Potaknuta nedavno dodijeljenom titulom ili ne, o svom je seksi muškarcu odlučila progovoriti Angelina Jolie.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

'Više mi se sviđa u 50-im godinama nego u 40-im. Veselim se svim godinama koje ću provesti s njim. Brad i ja smo sretni jer vidimo ljepotu u promjenama koje nam se događaju', rekla je Angelina koja priznaje da se veseli ostariti s Bradom Pittom.

'Naša veza ojača svaki put kad zajedno prebrodimo tešku situaciju. Koliko god da se svađamo na kraju dana si kažem: Moj posao je da ga volim'', dodala je slavna Angie. Ipak, nije objasnila što je mislila pod riječ 'posao', ali to valjda znaju samo oni.

Slavni par vjenčao se ovog vikenda nakon devet zajedničkih godina.

Brad i Angelina u ljubavnoj su vezi od 2005. godine kada su zajedno snimali film Mr. & Mrs. Smith’ na čijem su se setu i zaljubili. Brad je ostavio svoju suprugu Jennifer Aniston nakon pet godina braka i započeo vezu sa slavnom glumicom.

Angelina Jolie prije veze s Bradom bila je u braku s glumcem Bilyjem Bobom Thortonom, vjenčali su se 2000. godine, a razveli tri godine kasnije.

Jolie i Pitt u bračnu su luku zaplovili na ljeto 2014. godine. Intimno vjenčanje za samo 20-ak prijatelja i članova obitelji održano je u Chateau Miraval u Francuskoj, a vjenčanica je bila ukrašena crtežima njezine djece.

Njihova djeca Maddox i Pax dopratili su mamu do oltara, Zahara i Vivienne bacale su latice ruža, a Shiloh i Knox nosili su vjenčano prstenje. Djeca su također pomogla i oko smišljanja bračnih zavjeta, a Pax je ispekao i tortu

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene